Mariana de la Exatlon, transformare şocantă! Uite cum arată cu părul vopsit, machiată şi aranjată! Incredibil, este alt om! FOTO!

Mariana de la Exatlon, transformare şocantă! Uite cum arată cu părul vopsit, machiată şi aranjată! Incredibil, este alt om! FOTO!
Mariana de la Exatlon, transformare şocantă! Uite cum arată cu părul vopsit, machiată şi aranjată! Incredibil, este alt om! FOTO!

Mariana de la Exatlon, transformare şocantă! Uite cum arată cu părul vopsit, machiată şi aranjată!

Mariana de la Exatlon a fost una dintre cele mai iubite concurente din echipa "războinicilor", iar povestea ei tristă de viaţă, ambiţia şi dorinţa de a demonstra că poate face performanţă şi la 44 de ani au impresionat publicul.

Femeia a fost ca o carte deschisă, a vorbit fără perdea despre dramele din viaţa ei şi nu s-a ferit să spună că după întoarcerea din Republica Dominicană şi-a reluat activitatea la o firmă de curăţenie, în paralel cu participările la ultramaratoane.

Mariana de la Exatlon, transformare şocantă! Aşa arată aranjată şi cu o atitudine extrem de feminină!

Citeste si: Moment şocant pentru Mario Fresh! Tânărul a fost întrebat ce salariu are Andreea Esca! Vezi răspunsul lui incredibil! EXCLUSIV!

Cei care erau obişnuiţi cu "războinica" luptătoare cu gesturi masculine, mereu nemachiată şi, cum se zice în popor, "băieţoasă", au avut un şoc când au văzut-o pe aceasta vopsită, machiată, aranjată şi cu o atitudine extrem de feminină.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nici nu-ţi vine să crezi că femeia care te "priveşte" din aceste imagini este chiar simpatica Mariana, sportiva care a reuşit să-i cucerească pe români, la Exatlon.

Mariana a vorbit despre relaţia misterioasă cu singurul ei fiu

Mariana are un băiat de 20 ani care locuieşte cu tatăl lui, fostul partener de viaţă al sportivei.

Maratonista ne-a vorbit, în premieră despre relaţia cu singurul ei copil şi ne-a explicat că motivul care o opreşte să vorbească mai des despre fiul ei este acela că tânărul nu vrea să apară în presă şi "fuge" de camerele de luat vederi.

Citeste si: Totul despre nunta misterioasă a Andreei Mantea! "Vă mulţumim din tot sufletul pentru prezenţă şi urări" Vezi ce a mai declarat vedeta!

" Mă înţeleg foarte bine cu fiul meu. Este cel mai important om din viaţa mea, dar spre deosebire de mine el nu vrea să apară în faţa camerelor de luat vederi. De aceea nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon. Mi-a explicat că nu vrea să fie în centrul atenţiei şi l-am înţeles. Ne-am întâlnit după aceea", a declarat Mariana.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Foto de colecţie cu Nicoleta Luncă de la Exatlon! Transformarea ei e fabuloasă! Nu-ţi imaginezi cum arăta acum câţiva ani!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies