Mariana de la Puterea dragostei și-a tăiat părul: „Ia uitați ce și-a făcut...”

Mariana de la Puterea dragostei și-a tăiat părul: „Ia uitați ce și-a făcut...”
Mariana de la Puterea dragostei și-a tăiat părul: „Ia uitați ce și-a făcut...”

Jador a fost șocat de noul ei look.

Mariana de la Puterea dragostei a reușit încă din prima zi a competiției să fie o prezență controversată în emisiune și nu a fost un singur concurent care să nu fi fost măcar deranjat de comentariile sau de gesturile sale.

Încă concurenta din Republica Moldova a reușit de fiecare dată să treacă peste răutățile concurenților, orbită de dragostea pe care o are pentru unul dintre ei. De câteva luni, Mariana este îndrăgostită fără scăpare de Jador, căruia nu îi ezită să îi dezvăluie sentimentele sale ori de câte ori are ocazia.

Citeste si: Cât de mare este burtica Siminei de la Puterea dragostei: „Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”

Pentru a-i atrage atenția, Mariana a luat o decizie neașteptată. Fosta Miss și-a tăiat părul, iar acum arată complet diferit față de cum o știau fanii săi.
Mariana de la Puterea dragostei și-a tăiat bretonul și a ținut să le arate tuturor cum arată acum.


De altfel, și Jador le-a arătat fanilor săi isprava Marianei: „bretonul nărăvaș, ia uitați ce și-a făcut”, a scris Jador în dreptul unei imagini cu Mariana în care apare cu noul ei look.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cât de mare este burtica Siminei de la Puterea dragostei: „Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”

Citeste si: Andreea Mantea, PRIMA imagine cu noul iubit: „Împreună”

Citeste si: Dezvăluiri! Simina de la Puterea dragostei a ales nașul pentru bebelușul său! Surpriză, este un fost concurent din show-ul amoros! Avem toate detaliile

Toţi concurenţii râd de Mariana că e prea slabă şi se îmbracă ciudat, dar uite cât de frumoasă era acum câţiva ani! Nu-ţi vine să crezi că e ea!

Mariana era foarte frumoasă acum câţiva ani! Uite cum arăta!

Tânăra este din Republica Moldova şi a recunoscut faptul că nu a avut o relaţie serioasă până acum, dar a venit cu gânduri serioase de a-şi întâlni marea dragoste în cadrul show-ului matrimonial.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Eu stiu foarte multe despre bărbaţi!", a spus Mariana.

Încă din prima ediţie a noului sezon "Puterea dragostei", Mariana a intrat în gura concurenţilor. Aceasta a început să fie criticată pentru faptul că şi-a etalat premiile câştigate în cadrul câtorva concursuri de frumuseţe, de-a lungul carierei sale de model. Atât băieţii cât şi fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

Iar situaţia nu s-a schimbat deloc în săptămânile ce au urmat, protagonista noastră fiind într-un război perpetuu cu cei din casă.

Mai mulţi băieţi au râs de silueta Marianei şi de stilul ei vestimentar, dar ce nu ştiu ei este că tânăra era extraordinar de frumoasă în urmă cu câţiva ani, când avea câteva kilograme în plus.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies