Mariana Moculescu a vorbit despre fostele relații toxice. Vedeta a povestit cu ce probleme s-a confruntat. „O răutate dusă la paroxism!”

Mariana Moculescu a vorbit despre fostele relații toxice. Vedeta a povestit cu ce probleme s-a confruntat. „O răutate dusă la paroxism!”
Mariana Moculescu a vorbit despre fostele relații toxice. Vedeta a povestit cu ce probleme s-a confruntat. „O răutate dusă la paroxism!”

Mariana Moculescu a povestit despre relațiile toxice în care a fost implicată până acum.

Mariana Moculescu nu a avut parte de cele mai bune relații pe care și le-ar fi dorit, astfel că a fost înconjurată mereu de foarte multă invidie.

Cum au fost ultimele relații ale Marianei Moculescu

Citește și: „Mi se pare diabolic. A văzut că am niște probleme!” Mariana Moculescu, îngrijorată să nu aibă boala nemiloasă a mamei sale. Ce spune vedeta despre fostul soț, Horia Moculescu?

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Am fost curtată de Cătălin Cherecheș mai demult! Este foarte bărbat, e ceva de înnebunești.” Mariana Moculescu, despre întâlnirile amoroase cu Cătălin Cherecheș, primarul fugar din Baia Mare

Mariana Moculescu și-a deschis sufletul, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, cu Cristi Brancu, astfel că a vorbit despre momentele prin care a trecut în fostele sale relații.

A fost înconjurată de multă invidie și nu înțelege de ce a fost nevoită să primească asta.  „În ceea ce mă privește, foarte toxici( nr. foștii parteneri). Nu am să înțeleg niciodată de ce mi-au făcut atât de mult rău, de ce atâta răutate, de unde a venit atâta răutate mare, mare, la nivelul acela unde ești o personalitate, cum e ultima mea relație unde avea moștenire de la tatăl lui 18 case moștenire.
De unde atâta invidie? A fost o invidie și o răutate dusă la paroxism, de aceea am și fugit.”,
a povestit Mariana Moculescu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu, îngrijorată de problemele de sănătate pe care le are

Horia Moculescu
Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Mariana Moculescu a mai povestit, în urmă cu puțin timp, faptul că este îngrijorată cu privire la problemele de sănătate pe care le-ar putea moșteni de la mama ei și s-a arătat supărată că fostul soț, Horia Moculescu, nu a ajutat-o cu bani în investigațiile medicale.  

„Mie mi s-a imputat o sumă de 150 de euro din partea fostului meu soț, Horia Moculescu. Mi se pare neortodox, diabolic…Eu am avut la el o datorie de 900 de euro pe care i-am dat înapoi. Nu suport falsitatea. L-am sunat, a văzut că am niște probleme descoperite la sân. Mama mea a murit de cancer la sân, am văzut toată derularea acestei suferințe. Doamna doctor mi-a spus în luna ianuarie 2023 că sunt niște probleme care trebuie să fie verificate printr-o mamografie, care costă enorm.
Eu mi-am făcut ecografie, atunci. Moculescu m-a sunat și mi-a spus să îi jur că voi face această mamografie. Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie, dar el îmi cere 150 de euro înapoi. Eu i-am dat banii, și cei 900 și cei 150. Nu vreau să am datorii la el. Mă descurc!”,
a mărturisit Mariana Moculescu în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Muzică proastă.” Cum a reacționat Mariana Moculescu, după ce Delia și Connect-R au scos o piesă împreună

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies