Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul: „A trăit mizerabil, nu avea ce mânca. Jocurile de noroc au fost marele lui viciu.”

Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul: „A trăit mizerabil, nu avea ce mânca. Jocurile de noroc au fost marele lui viciu.”
Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul: „A trăit mizerabil, nu avea ce mânca. Jocurile de noroc au fost marele lui viciu.”

Fosta soție a compozitorului a făcut declarații neașteptate.

Mariana Moculescu a făcut noi declarații despre fostul său soț. Deși divorțul dintre Horia și Mariana Moculescu s-a produs în urmă cu mai bine de două decenii, iar în urma lui au existat numeroase scandaluri, până și în ziua de astăzi fosta soție a compozitorului continuă să facă declarații despre fostul său soț.

Cum a trăit Horia Moculescu?

Citește și: Ce a atras-o pe Mariana Moculescu la Horia Moculescu? De ce a decis femeia să facă marele pas alături de compozitor: „Eram un copil nevinovat! Eu am apreciat că e divers.”

Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul
Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mariana Moculescu, declarații cutremurătoare despre momentele grele prin care a trecut încă de la începutul relației. „Acum îmi dau seama că da, m-a torturat. Am amuțit.”

În cadrul unui interviu acordat recent, Mariana Moculescu susține că înainte ca pianistul să o cunoască pe ea, acesta nici nu avea ce să mănânce.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Horia, până la 30 de ani, a trăit mizerabil, nu avea ce mânca, nu multă lume știe. Îmi povestea că mânca chifle cu miros de mici, de grătar, le lua de la un chioșc. Poate că viața l-a înrăit și pe el, a trăit o traumă, în copilărie, după decesul mamei. Horia este credincios, l-am văzut seara că se roagă, dar nu a mers niciodată la slujbă, biserica lui este cazinoul! Jocurile de noroc au fost marele lui viciu, dar și țigările, fuma câte 3-4 pachete pe zi.

Nu a băut însă niciodată alcool, ci sucuri naturale. Mănâncă sănătos, este atent la alimentație, de aceea este și longeviv !”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click.ro.

Mariana Moculescu nu poate să îl ierte pe fostul soț pentru că i-a luat fiica

Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul
Nidia și Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Din cadrul mariajului Marianei cu Horia Moculescu a rezultat o fată, Nidia, care ulterior a luat decizia de a rămâne alături de tatăl său, nu de mamă.

Mariana Moculescu a vorbit și despre bătăile pe care le primea de la fostul soț.

Cel mai mult nu-i pot ierta faptul că mi-a luat fata. În plus, în timpul căsniciei, m-a luat prin surprindere cu tot comportamentul, în viața mea n-am văzut ca un bărbat să bată o femeie. A uitat cum stăteam ca un mieluț, să dea în mine, să mă bată, eram șocată.

M-am trezit târziu din coșmar, am mai sărit și eu la ochelarii lui, să-i dau, dar nu știam să mă apăr, pentru că n-am văzut niciunde așa bătăi și insulte la sânge.(...) De la Horia aveam așteptări mari, e un om școlit, deștept. În public are carismă, e popular, dar când închidea ușa, în urma lui, vă spun cinstit că nu știam ce i se întâmplă. Stăteam să mă umilească, mă demonta pur și simplu psihic, piesă cu piesă.
Mă demonta și mă îmbolnăvea psihic. Și acum iau un pumn de medicamente
.”, a mai spus Mariana Moculescu.

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Patrick și a Biancăi. Robert a dat tot din casă: "Au avut și au o relație!" Noua concurentă izbucnește în lacrimi. Aflați de la ce a pornit scandalul miercuri, 11 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu, distrusă după plecarea fiicei sale

Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, fosta soție a compozitorului a vorbit despre cât de greu i-a fost să accepte că fiica sa l-a ales pe Horia Moculescu, ci nu pe ea.

 „ Acolo, Mariana cea veche a murit pentru totdeauna. De acolo începem o altă poveste de viață. Am murit de durere, pentru că nu m-a anunțat nimeni și a fost o înjunghiere pe la spate din punct de vedere moral și sufletesc. Eu nu am știut că s-a deschis un proces de reîncredințare și că Nidia va alege tatăl și nu mama. Nu mi-a s-a spus și măcar dacă mi s-ar fi spus, poate ar fi fost puțin mai simplu de acceptat. M-am trezit singură și respinsă. ”, a declarat Mariana Moculescu.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu: „Când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies