Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit! Avea cancer la creier de 17 ani, dar nu a renunțat la concerte! A cântat pe scenă stând pe scaun

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit! Avea cancer la creier de 17 ani, dar nu a renunțat la concerte! A cântat pe scenă stând pe scaun
Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit! Avea cancer la creier de 17 ani, dar nu a renunțat la concerte! A cântat pe scenă stând pe scaun

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit luni, la vârsta de 61 de ani.

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, suferea de cancer pe creier din 2002, cu toate acestea abia în urmă cu trei ani a anunțat că se retrage și și-a anulat toate concertele.

„Anunțăm cu mare tristețe că una dintre cele mai importante și iubite artiste ale noastre a murit. Marie Fredriksson a murit în dimineața zilei de 9 decembrie în urma bolii cu care se lupta”, a transmis managera artistei vestea morții solistei trupei Roxette. 

În 2002, Marie Fredriksson a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, care s-a dovedit a fi malignă. A fost operată şi a îndurat luni de zile de chimioterapie şi radioterapie, pierzându-şi în cele din urmă capacitatea de a citi şi număra, vederea i-a fost afectată, precum şi o serie de mişcări ale părţii drepte a corpului.

Citeste si: Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Adele DIVORTEAZĂ. Felul neobișnuit în care își va crește fiul cu fostul soț

Și totuși, la şase luni după ce a primit groaznicul diagnostic, Marie și soţul său au început să lucreze la primul său album în limba engleză. Marie a dat numele albumului ''Change''. În 2005, artista suedeză declara că tratamentul a dat rezultate și că este sănătoasă.

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, și-a anulat turneul mondial în 2016! A mai cântat însă stând pe scaun

Iar, în 2009 a pornit în turneu mondial. La începutul lui 2016,  la Cape Town, Africa de Sud, a anunțat că avea să fie ultimul său concert, pentru că, la sfatul medicilor, Marie avea să se retragă, iar ultima parte a turneului european dedicat celor 30 de ani de activitate a formaţiei a fost anulat.

În iunie 2016 a fost lansat un nou album Roxette ''Good Karma'' primul single de acest album fiind ''It Just Happens''.

Marie Fredriksson nu a putut însă să iasă de tot din lumea muzicală și în mai 2017 avea să lanseze în premieră o melodie jazz. A cântat fanilor, deși toți vedeau că e slăbită. A urcat însă pe scenă, deși stătea pe un scaun.

Sursa foto: Facebook oficial Marie Fredriksson



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Toată lumea o ştie pe Carmen de la Sălciua, dar uite cum arată sora ei! Şi ea este tot cântăreaţă şi va lansa, în curând, o piesă! FOTO EXCLUSIV!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies