Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram! Care a fost motivul

Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram
Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram

Un mare eveniment a avut loc în viața frumoasei Alexia Eram, însă partenerul ei, Mario Fresh, a lipsit cu desăvârșire! Ce a făcut artistul în tot acesti timp

Alexia Eram este una dintre cele mai urmărite și apreciate persoane publice de la noi din țară. Fiica Andreei Esca are puțin peste 20 de ani, însă viitorul îi surâde, căci muncește din greu pentru a ajunge o femeie de succes.

Fiica celebrei prezentatoare TV a urmat cursurile unei prestigioase facultăți din Marea Britanie, iar de curând a avut și festivitate de absolvire, la care au fost prezenți toți membrii familiei.

Mario Fresh, în schimb, nu și-a făcut apariția, lucru care i-a pus pe gânduri pe fani. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Citeste si: Alexia Eram, de urgență la spital. Ce probleme de sănătate a avut iubita lui Mario Fresh: ”Mi-a fost rău toată noaptea”

Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram
Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram

Alexia Eram și Mario Fresh formează, de ani buni, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și chiar dacă sunt foarte tineri, cei doi se gândesc serios să își construiască viitorul împreună. Ambii sunt extrem de activi pe social-media, acolo unde publică tot felul de imagini și filmulețe în care par să fie de nedespărțit, motiv pentru care fanii au rămas șocați să vadă că la festivitatea de absolvire a Alexiei a lipsit chiar iubitul ei! Iată ce a făcut Mario Fresh în tot acest timp.

În aceste momente se desfășoară unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică de la noi din țară, acolo unde artistul a fost invitat să cânte. Putem spune că absența lui este motivată, mai ales că nu a uitat de Alexia și i-a transmis felicitări în mod public, pe Instagram.

„Mândru rău de tot. Bravo, Cap (n. red. porecla pe care i-a pus-o Alexiei Eram)”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Citeste si: Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit? Fiica Andreei Esca a fost surprinsă cu un celebru milionar

Mario Fresh, absent la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram

Alexia Eram și Mario Fresh își doresc un copil?

Invitată în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, Alexia Eram a vorbit despre posibilitatea ca ea și Mario Fresh să devină părinți. Vedeta a ales să răspundă în spirit de glumă, astfel că nimeni nu știe când se vor decide cei doi să treacă la pasul următor.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alexia Eram este însărcinată? Fanii au felicitat-o deja: „Să fie într-un ceas bun!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies