Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o carcaterizează pe Roxana Ghiță „I-ar sta mai bine dacă s-ar maturiza...” EXCLUSIV

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o carcaterizează pe Roxana Ghiță  „I-ar sta mai bine dacă s-ar maturiza...” EXCLUSIV
Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o carcaterizează pe Roxana Ghiță „I-ar sta mai bine dacă s-ar maturiza...” EXCLUSIV

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor au caracterizat-o, în cadrul unui challenge special, pe fosta lor colegă, Roxana Ghiță.

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu, doi dintre cei mai iubiți concurenți ai show-ului Survivor România, au fost provocați de Thalida Trofin să caracterizeze câteva personaje feminine celebre, pe listă aflându-se și numele fostei lor colege, Roxana Ghiță.

Întrebați fiind ce le vine în minte atunci când aud numele roșcatei, cei doi nu au ezitat să-i facă o serie de recomandări frumoasei Războinice.

Marius Crăciun a caracterizat-o ca fiind o fată extrem de sociabilă și copilăroasă, adăugând că i-ar sta mult mai bine dacă s-ar maturiza un pic, în ceea ce privește comportamentul.

  „În săptămâna în care am intrat în competiție, ea a ieșit pe caz medical. Avea o siluetă atletică, o voce foarte subțire, nu știam dacă așa se comportă, dacă este copilăroasă sau asta este chiar vocea ei.

După care am cunoscut-o când a venit în finală.

Cred că i-ar sta mai bine dacă s-ar maturiza un pic în gesturi, în comportament, probabil și vocea ei o face să fie la fel de copilăroasă și să rămână încă în zona de copil. Poate și atrage mai mult prin asta, poate că e mai plăcută atunci când face un pic pe copila. Aș ajuta-o pe partea asta, ar trebui să fie mai galantă, mai feminină, ea arată foarte bine.

Este plăcută ca și prietenă, ca și amică, este foarte de treabă, foarte deschisă. Ar trebui totuși să lase un pic de mister”, spune Marius Crăciun despre Roxana Ghiță.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

roxana ghita

 

Citeste si: Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România 2021: "Am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine"

Ștefan Ciuculescu despre Roxana Ghiță: „Nu te lasă s-o descoperi...”

Ștefan Ciuculescu a adăugat că, din punctul lui de vedere, Roxana Ghiță este o fată de gașcă, sociabilă și dezinvoltă, însă ar trebui să se lase mai mult descoperită, nu să-și dezvăluie personalitatea din prima.

„Este dezinvoltă, de treabă, de gașcă, super ok și...trebuie

să fie mai feminină. Ea îl are pe vino-ncoa ’, dar vine la pachet cu ‘uite-m ă! ’. Îți dai seama de ea foarte repede, nu te lasă s-o descoperi, îți oferă tot despre ea în discuții, nu ne referim la ceva fizic ”, a dăugat Ștefan.

marius craciun thalida trofin stefan ciuculescu

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Giani Kiriță, fost participant la Exatlon România, s-a împăcat cu fosta iubită. Bruneta are aproape aceeași vârstă ca fiica lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies