Marius Elisei, cu ochii în lacrimi la TV după separarea de Oana Roman: „Cer scuze...”

Marius Elisei scandal
Marius Elisei scandal

Cum reacționează soțul Oanei în urma scandalului cu transsexualul Delia.

Soţul Oanei Roman a apărut recent într-o emisiune TV cu ochii în lacrimi. Vizibil afectat de scandalul cu transsexualul Delia, Marius Elisei susține că este victima unei înscenări.

„Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte mult în ultimele zile.

Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a mărturisit Marius Elisei în cadrul unei emisiuni TV.

Marius Elisei si Oana Roman
Marius Elisei si Oana Roman

Marius Elisei și-a cerut iertare cu ochii în lacrimi

Marius Elisei le-a cerut iertare cu ochii în lacrimi celor apropiați, dar mai ales Oanei Roman, care acum este nevoită să fie implicată în acest scandal fără voia ei.

La numai câteva săptămâni după ce au anunțat despărțirea și apoi și-au mai dat o șansă de dragul fiicei lor, Marius Elisei și Oana Roman sunt din nou în impas.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Marius Elisei și-a contactat fosta iubită pe Facebook, la 7 ani de la despărțire: „M-a amenințat”

Citeste si: Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!

Citeste si: Oana Roman, reacție dură în scandalul dintre Marius Elisei și transsexualul Delia: „Suntem separați și nu doresc ca numele meu să fie implicat în scandal”

„Doresc să cer scuze familiei mele, parinților, nașilor, dar mai ales Oanei pentru situția în care sunt și ei oarecum introduși cu sau fară voia lor”, a precizat el.

Conform mesajelor pe care le-a purtat cu Delia Rhexa în mediul online, Marius ar fi fost în căutarea unei relații fără să îl intereseze prea mult despre viaţa persoanei cu care se conversa.

„Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea/ Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta.

/ Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei și pe care Delia le-a făcut publice.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Transsexualul Delia, dezvăluiri uluitoare despre planurile pe care le avea cu Marius Elisei: „Dacă nu afla presa eram împreună acum!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies