Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!

Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!
Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!

Oana Roman a slăbit şi s-a pozat în lenjerie intimă! Fiica lui Petre Roman arată mai bine ca niciodată!

Oana Roman a slăbit un număr mare de kilograme anul trecut şi a declarat de curând: „ Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate ”.

De când și-a schimbat stilul de trai, pare că a întinerit și că e mai fericită ca niciodată! Şi, trebuie să spunem, mult mai sigură pe ea.

La cumpăna dintre ani, fiica lui Petre Roman a purtat o rochie creație proprie, lungă, cu o crăpătură destul de îndrăzneață pe picior- alegere pe care în trecut nu ar fi făcut-o mai mult ca sigur.

Decolteul este unul avantajos pentru forma corpului ei, deoarece lasă la vedere ce trebuie, atât cât trebuie, fără să fie deloc vulgar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Oana Roman, apariție incendiară de Revelion. A slăbit şi arată foarte bine!

Oana Roman a slăbit şi s-a pozat în lenjerie intimă! Vedeta este mândră de noua ei siluetă!

Seria apariţiilor sexy a culminat însă cu o poză care o înfăţişează pe fosta prezentatoare tv în lenjerie intimă, în pat. Vedeta şi-a aranjat piesa vestimentară astfel încât să i se vadă perfect un picior.

Citeste si: Oana Roman, decizie ŞOC! Vedeta se mută din ţară! Vezi în ce "paradis" pleacă şi de ce a luat această hotărâre! VIDEO EXCLUSIV!

Fiica lui Petre Roman a vrut să demonstreze -şi i-a ieşit- că are picioarele subţiri şi că a reuşit să slăbească spectaculos, în ciuda cârcotaşilor care nu o credeau în stare să dea jos atâtea kilograme.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Oana Roman, atacata IN ULTIMUL HAL de un psiholog cunoscut. Motivul este halucinant. "Stai bine pe tarlaua cefelor de porc!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies