Marius Elisei, dezvăluiri surprinzătoare despre despărțirea de Oana Roman. „Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul"

Marius Elisei, reacție neașteptată după ce Oana Roman a spus că nu se mai înțeleg
Marius Elisei, reacție neașteptată după ce Oana Roman a spus că nu se mai înțeleg

Oana Roman a declarat, în mod public, faptul că relația cu Marius Elisei nu mai merge la fel ca înainte. Ce a spus partenerul ei de viață la scurt timp după?

Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi au divorțat în urmă cu un an, după nu mai puțin de șapte ani de relație, însă au rămas alături unul de celălalt.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire? „Relația cu Marius nu merge în direcția care trebuie”

Marius Elisei, reacție neașteptată după ce Oana Roman a spus că nu se mai înțeleg
Marius Elisei, reacție neașteptată după ce Oana Roman a spus că nu se mai înțeleg[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman: „Nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie”

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman a mărturisit că nu se mai înțelege cu Marius Elisei, cel alături de care formează un cuplu de opt ani. Fiica lui Petre Roman a spus că, deși a încercat din greu să repare anumite lucruri în relația lor, simte că nu mai poate și că nu există soluții.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori.

Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură.

Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri... Se spune că rufele se spală în familie”, a

declarat Oana Roman, pentru un post TV.

Citeste si: Oana Roman, reacție dură în mediul online! Ce a pățit vedeta: „Trebuie să mă duc să mă cert cu ei”

Marius Elisei, reacție neașteptată după ce Oana Roman a spus că nu se mai înțeleg
Marius Elisei, reacție neașteptată după ce Oana Roman a spus că nu se mai înțeleg[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marius Elisei, prima reacție după declarațiile vedetei

Anunțul divorțului a luat prin surprindere pe toată lumea și cu toate că au spus de mai multe ori că își doresc să se despartă, sentimentele de dragoste i-au adus din nou împreună.

Chiar și așa, declarațiile recente pe care le-a făcut Oana Roman i-au lăsat mască pe fani, căci se pare că cei doi nu se mai înțeleg aproape deloc.

Reacția lui Marius Elisei nu a întârziat să apară, acesta precizând faptul că preferă să fie criticat, asta pentru că nu dorește să spună adevărul.

„Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump(...) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a fost mesajul publicat de tatăl fetiței Oanei Roman.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei! Ce își dorea să devină, dar tatăl ei nu a fost de acord: „Până m-am dus la școală, eu n-am fost...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies