Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire? „Relația cu Marius nu merge în direcția care trebuie”

Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire?
Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire?

Fiica lui Petre Roman a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu tatăl fetiței ei. Cum se înțelege, de fapt, cu Marius Elisei?

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014, chiar în ziua în care au botezat-o pe fiica lor. În toți acești opt ani, cei doi au avut o singură pauză, iar de atunci au dat tuturor impresia că s-au împăcat pentru totdeauna și că vor fi alături unul de celălalt și la bine și la rău. În urmă cu scurt timp, fiica lui Petre Roman a făcut dezvăluiri neașteptat despre relația pe care o are cu Marius Elisie, insinuând că nu se mai înțeleg atât de bine.

Citeste si: Oana Roman, reacție dură în mediul online! Ce a pățit vedeta: „Trebuie să mă duc să mă cert cu ei”

Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire?
Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire?[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman și Marius Elisei se despart?

Vedeta și partenerul ei de viață au divorțat în urmă cu un an, însă au rămas alături unul de celălalt. Chiar și așa, Oana Roman a dat de înțeles că nunta lor nu se va mai repeta, căci nu își dorește să se recăsătorească.

Fiind foarte des întrebată dacă intenționează să își reînnoiască jurămintele cu Marius Elisei, vedeta a spus că există probleme destul de mari între ei și că nu vrea să facă acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate.

Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei! Ce își dorea să devină, dar tatăl ei nu a fost de acord: „Până m-am dus la școală, eu n-am fost...”

Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire?
Oana Roman și Marius Elisei sunt la un pas de despărțire?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Oana Roman: „Se spune că rufele se spală în familie”

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că viața unei persoane publice nu este deloc ușoară, justificând acest lucru prin faptul că muncește enorm, de dimineață și până seara. Ocupată mereu cu diverse proiecte, promovări și colaborări, Oana Roman încearcă să fie alături și de fetița ei, Isabela, pe care vrea să o educe așa cum știe mai bine.

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate.

Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri... Se spune că rufele se spală în familie”, a mai spus Oana Roman.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Oana Roman, noi mărturisiri despre starea de sănătate a Mioarei: „Toată lumea s-a panicat”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies