Marte in Sagetator (26 ianuarie - 17 martie 2018). Nici regulile nu mai sunt ce au fost

Marte in Sagetator (26 ianuarie - 17 martie 2018). Nici regulile nu mai sunt ce au fost
Marte in Sagetator (26 ianuarie - 17 martie 2018). Nici regulile nu mai sunt ce au fost

Când Marte ajunge în Săgetător, cam o data la doi ani, începe nestarea, ni se aprind călcâiele la gândul cine ştie cărei aventuri, ni se deranjează principiile, ni se amestecă gândurile şi începem să ne dorim nefăcutele.

Marte în Săgetător e precum zilele de iarmaroc ale unui oraş de provincie, când apar toate tiribombele, jocurile şi vata pe băţ, iar copiii, dar şi adulţii, parcă le-ar încerca pe toate.

Devenim copiii neastâmpăraţi care ar zbughi-o la prima neatenţie a mamei, unde văd cu ochii. Plictisiţi de prea multe reguli, monotonie şi seriozitate, acum vrem să simţim gustul aventurii, obrăzniciei şi curajului. Ne dorim să devoalam eroul interior, inima zburdalnică şi exploratorul îndrăzneţ care nu acceptă limite şi reguli.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Camelia Patrascanu 29 ianuarie - 4 februarie. Cum ne va influenta Luna Plina de miercuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies