Marte in Sagetator (26 ianuarie - 17 martie 2018). Nici regulile nu mai sunt ce au fost

Marte in Sagetator (26 ianuarie - 17 martie 2018). Nici regulile nu mai sunt ce au fost
Marte in Sagetator (26 ianuarie - 17 martie 2018). Nici regulile nu mai sunt ce au fost

Când Marte ajunge în Săgetător, cam o data la doi ani, începe nestarea, ni se aprind călcâiele la gândul cine ştie cărei aventuri, ni se deranjează principiile, ni se amestecă gândurile şi începem să ne dorim nefăcutele.

Dacă nu ne dăm voie să greşim, să mai încălcam câte o regulă (indiferent dacă e stabilită de noi sau de alţii), să ieşim din tipare vechi, ne vom alege cu o porţie zdravănă de furie, îndreptata spre tot ceea ce ni se pare că ne limitează.

Marte în Săgetător este un teren de explorare, aventură şi învăţare. Riscul de a derapa şi greşi major, mai ales prin indiscreţie, duritate, prea multă agresivitate în exprimarea propriului adevar, excese de tot felul… este mereu prezent, dar chiar şi aceste derapaje fac parte din înţelegere, descoperire de sine şi conştientizare. Cumva, uneori trebuie să fim dispuşi să mergem la extremă şi să ieşim din cadru pentru a activa creativitatea si a găsi apoi un nou echilibru.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop Camelia Patrascanu 29 ianuarie - 4 februarie. Cum ne va influenta Luna Plina de miercuri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies