Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? Ce spune fosta concurentă despre căsătoria cu Robert! ”Voi fi o mireasă care ține la tradiții”

Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? Ce spune fosta concurentă despre căsătoria cu Robert! ”Voi fi o mireasă care ține la tradiții”
Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? Ce spune fosta concurentă despre căsătoria cu Robert! ”Voi fi o mireasă care ține la tradiții”

Mary de la Puterea dragostei și-a făcut planurile pentru nuntă cu Robert

Mary de la Puterea dragostei și Robert vor împlini în curând trei luni de iubire, însă cei doi se gândesc deja să își unească destinele în mod oficial. "Ne iubim și nu ne vedem separați niciodată", au spus ambii la WOWbiz.ro, de fiecare data când au fost întrebați despre relația lor.

"Am senzația că ne cunoaștem de o viață. Ambii suntem zodia Săgetător și felul nostru de a fi este unul extrem de asemănător.

Ne potrivim perfect, fiindcă ne înțelegem trăirile, gesturile și felul de a pune problema în orice discuție. Ce mai, pot spune și, fără să exagerez, că Robert este singurul bărbat care m-a făcut să mă simt atât de fericită",  a declarat Mary de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro.

Ce a spus Robert despre formarea unui cuplu legal cu Mary de la Puterea dragostei

Tânăra a fost completată de Robert, care avea să spună și el că intenționează să formeze și un cuplu legal cu Mary de la Puterea dragostei. "O iubesc, nu pot să stau fără ea, de aceea, am și hotărât să ne mutăm împreună, la București", a dezvăluit fostul concurent.

În plus, în urmă cu puțin timp, Mary a făcut încă un pas în relația cu partenerul ei. 

"Acum câteva zile, am fost la Brăila, la mine acasă, și l-am prezentat pe Robert familiei mele. Era și momentul! Ai mei îl cunoșteau doar de la televizor și din discuțiile telefonice! Mama a fost foarte fericită, ne-a binecuvântat, semn că l-a plăcut și, în aceste momente, îl consideră omul potrivit pentru mine", a povestit frumoasa femeie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, despre scandalul cu Larisa și acuzațiile despre Culiță Sterp ”M-a înjungiat pe la spate” EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul surprinzător trimis de Ella de Puterea dragostei rivalei sale Simina! Ce a spus despre sarcina fostei iubite a lui Jador!

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? ”V om face trei nunți"  

Mai mult, se pare că legătura dintre cei doi pare să treacă, acum, la un alt nivel. Drept dovadă, Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert sau, cel puțin, și-a făcut planuri în această privință. "Ne gândim la căsătorie, fiindcă ne iubim, spunem acest lucru în fiecare zi.

Însă, avem discuții în contradictoriu legate de locație, nu ne hotărâm unde o să facem evenimentul", dezvăluie blonda, în timp ce bărbatul este mai practic. "Ea stă la Brăila, eu la București și avem o casă în construcție în Domnești. Mereu îi zic, hai să facem cununia acolo, nu ne deranjeză nimeni. Vin în șlapi, te iau și gata! Dar nu vrea, zice că mireasa trebuie luată din casa părintească.
Așa că, vom face trei nunți",
declară bărbatul amuzat.   "Mă văd o mireasă româncă get beget, cu tot ce implică tradițiile. Sper să ne și cânte Jador și mulți alți interpreți de la Puterea dragostei, de pildă Thalida, poate să vină și Raju, sau Fizz, vor avea masă specială, iar Bogdan Mocanu mi-ar plăcea să prezinte evenimentul", a conchis Mary pentru WOWbiz.ro

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluire șocantă despre Livian: „M-a înșelat”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies