Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!
Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Andreea, sora Siminei de la Puterea Dragostei, a devenit celebră după ce în primul sezon s-a vorbit foarte mult despre ea. Jador îi spunea în glumă ”sora mia”, aluzie la modul cum pronunța Simina.

 

După ce a dat vestea că este însărcinată în trei luni și jumătate cu Alex Zănoagă, Simina a spus că trece printr-o perioadă dificilă pentru că sora ei este în spital. Deși nu a dat amănunte despre motivul pentru care Andreea e internată, Simina a amintit de câteva ori în live-urile sale despre faptul că ”sora mia” e bolnavă.

Ei bine, zilele trecute, Andreea a postat pe pagina ei de socializare o poză chiar din spital, în care apare cu masca pe față.

Însă pe poză a trecut mesajul ”totul e bine”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Poza BOMBĂ cu Andra de la Puterea Dragostei care a devenit VIRALĂ! "E de la videochat" Mocanu a făcut o criză de nervi! FOTO!

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, anunț cu ochii în lacrimi: „Sunt șocat”

Citeste si: Jador, de urgență în România după ce a aflat că Simina este însărcinată! Ce se întâmplă cu el

Jador a vorbit despre relația cu sora Siminei de la Puterea Dragostei

Jador, fostul iubit al Siminei, a vorbit despre relația de prietenie pe care a avut-o cu ”sora mia” Andreea, în perioada în care acesta suferea.

"Andreea este o fată deosebită, cu care eu m-am înțeles foarte bine de la început. Ea m-a ajutat mereu să vorbesc cu Simina, mai ales atunci când aveam o relație și ambii eram orgolioși. Fără cuvintele sale conciliante, nu am fi reușit să ne înțelegem de multe ori. În plus, recunosc, prin intermediul ei, am comunicat în ultima vreme și am aflat ce se mai întâmplă cu fosta mea iubită.

Din acest motiv, o voi aprecia întotdeauna, chiar dacă eu și Simina am încheiat toate conturile", a spus Jador, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ana de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Asta e singura greșeală”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies