Masa de Revelion arata senzational cu 10 aperitive festive, usor de pregatit
Ingrediente
Pentru chiftelele cu susan:
carne tocată amestec porc cu vită
1 cartof fiert,condimente,semințe de susan
1 ou
puțînă făînă
Pentru checul aperitiv:
făînă
6 ouă
cășcaval
măsline negre
șunculiță țărănească,salam palaciego
1 cârnat
1 ardei gras roșu,1 praf de copt
sare
pesmet.
Pentru salată de ciuperci cu pui și maioneză:
1 piept de pui fiert,maioneză
6 ciuperci mari champignion proaspete,1 grăunte de usturoi.
Pentru salată de ton cu surimi:
1 pachet de baghete surimi
1 file de ton
maioneză
sare
piper
1/2 lămâie.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Pentru snitzel din file de cod:
ouă
făînă,sare
lămâie
vin alb
1 frunză de rozmarin
file de cod.
Citeste si: Cum să scapi de arsurile la stomac de Sărbători. Ce și cât să mănânci ca să nu suferi
Pentru snitzel din mușchi de porc:
mușchi de porc
vin roșu
o frunză de dafin
ulei măsline
ou
făînă,pesmet.
Pentru piept de pui pane:
piept de pui
ou
făînă
sare
miere
lapte
muștar
praf de curry.
Pentru Cordon Bleu:
cășcaval
șuncă presată,mușchi de porc
făînă,ou,pesmet
sare,piper
Pnetru tablă de șah:
cartofi
carne de porc
pătrunjel
unt
Citeste si: Reţeta Salată Coleslaw ca la celebrul fast-food. Secretul e in sos
Pentru tartinele vesele:
roșie
castravete
măsline negre
morcov
șuncă presată
ouă și brânză pentru omletă
ceapă verde și zmeură.