Consumul regulat de cafea contribuie la prevenirea aparitiei unor boli grave de ficat, precum cancerul.
Cercetatorii au descoperit ca cei care consuma una-doua cani de cafea pe zi prezinta un risc mai mic de a dezvolta cancer la nivelul ficatului.
La studiu au participat 2.25 de milioane de persoane. Cele care consumau o cana de cafea pe zi prezentau un risc mai mic cu 20% de a se imbolnavi de afectiuni ale ficatului.
Si cafeaua fara cofeina are acest efect protector, insa acesta este mai redus.
Fa-ti din cand in cand o masca de fata cu cafea! Este acccesibila si face minuni cu pielea stresata si obosita.
Meritele ii revin cofeinei – un ingredient beauty extraordinar ce reduce inflamatia, diminuand cearcanele si umflarea fetei, tonifiaza pielea lasata si o face mai luminoasa.
Cum o faci: amesteca intr-un bol ¼ ceasca de cafea macinata si 3 linguri de lapte, pana cand obtii o pasta omogena.