„Mașina s-a oprit brusc de la viteza la care eram, nu am apucat să frânez. Șocul a fost foarte mare, au sărit airbag-urile.” Ilan Laufer a povestit despre evenimentul traumatizant prin care au trecut

„Mașina s-a oprit brusc de la viteza la care eram, nu am apucat să frânez. Șocul a fost foarte mare, au sărit airbag-urile.” Ilan Laufer a povestit despre evenimentul traumatizant prin care au trecut
„Mașina s-a oprit brusc de la viteza la care eram, nu am apucat să frânez. Șocul a fost foarte mare, au sărit airbag-urile.” Ilan Laufer a povestit despre evenimentul traumatizant prin care au trecut

Alina și Ilan Laufer, cunoscuți în mediul public, au hotărât să împărtășească o poveste de groază pe care au trăit-o cu câteva săptămâni în urmă.

Cei doi soți, alături de cei mici, au fost implicați într-un accident violent de mașină care putea să se transforme într-o adevărată tragedie. Din fericire, toți au supraviețuit, dar băiețelul lor a suferit o fractură de piramidă nazală.

Citește și: „E bine că toată lumea e bine.” Jorge, întâmplare nefericită pe autostradă! Mașina artistului a fost grav avariată. Imaginile au fost postate pe internet

Ilan Laufer a povestit despre evenimentul traumatizant prin care au trecut

Cuplul a găsit puterea să vorbească deschis despre aceste momente de panică prin care au trecut, oferind detalii concrete despre modul în care s-a produs incidentul.

În ciuda traumei prin care au trecut, Alina și Ilan Laufer speră că povestea lor va servi ca un avertisment pentru toți șoferii cu privire la responsabilitatea și atenția de care este nevoie atunci când circulă pe drumurile publice, mai ales când au familii alături de ei.

Ilan Laufer a relatat o experiență traumatizantă în care el și familia sa au fost implicați într-un accident rutier. Aceștia se întorceau de la casa părinților Alinei, care se afla în localitatea Cornu, și se îndreptau spre Câmpina.

În timp ce se deplasau pe un bulevard lung, au întâlnit o coloană deschisă de un camion venind din sens opus. În momentul în care au depășit camionul, o altă mașină a ieșit din spatele acestuia, încercând să vireze la stânga fără să se asigure, punându-le viața în pericol.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru a evita un impact frontal, Ilan a încercat să manevreze mașina, dar a ajuns să lovească un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost foarte violent, declanșând airbag-urile, dar norocul lor a fost că toți purtau centuri de siguranță, ceea ce a evitat o mare tragedie.

„Părinții Alinei au o casă la Cornu, unde noi mergem aproape în fiecare weekend cu cei mici, ne simțim foarte bine acolo. Și mai mergem de la Cornu în Câmpina. Pur și simplu veneam de la Cornu înspre Câmpina, spre centru, e un bulevard lung, mergeam pe direcția noastră de mers, din față venea o coloana deschisă de un camion. Când am ajuns în dreptul camionului și am trecut de el, din spatele camionului a ieșit o mașină care a dorit să vireze spre stânga și care nu s-a asigurat.

A vrut să traverseze strada fără să se asigure. Ca să evit un impact frontal și să nu lovesc persoana care se afla pe locul din dreapta în mașină, fiindcă era un impact destul de urât, fiindcă a fost din scurt, instinctul de conservare a fost să trag de volan un pic, dar neavând timp să reacționez, să zicem că mașina a ieșit de aici și până în televizor, așa de scurt a fost.
Am nimerit într-un copac care se afla pe marginea drumului. Nu știu dacă le-am salvat viața, dar ar fi fost un accident mult mai grav. A fost ca și când am fi intrat într-un stâlp de beton, nu s-a mișcat deloc acel copac. Mașina s-a oprit brusc de la viteza la care eram, nu am apucat să frânez. Șocul a fost foarte mare, au sărit airbag-urile, norocul nostru cel mai mare e că toți eram cu centuri de siguranță.
Dacă nu aveam centuri de siguranță oricare dintre noi, persoana respectivă deceda. Impactul a fost foarte violent. Cel mic s-a lovit de tetiera de la scaunul meu, fiindcă eu conduc mai pe spate, de aici a avut acea fractură de piramidă nazală. Șocul a fost în clipa în care m-am uitat la el și am văzut că are foarte mult sânge pe față și pe tricou, ne-am dat jos din mașină, am încercat să le acordăm primul ajutor celor mici, să le oprim sângerarea, după care au venit salvările, a venit Poliția, am suflat în aparatul de alcoolemie și de acolo am plecat.”, a povestit Ilan Laufer, în cadrul unei emisiuni TV.

Alina Laufer, despre momentul de după impact

După impactul violent, cei patru membri ai familiei au fost obligați să se prezinte la spital. Cu toate acestea, în primele momente, Alina nu a observat că fiul lor mic sângera, ceea ce a condus la o confuzie inițială în privința motivelor pentru care soțul ei era atât de urgent în dorința de a merge la o unitate medicală.

„Alina Laufer: Fiecare cu câte un copil în ambulanță. Din cauza șocului nu mai simțeam mare lucru. Eu m-am dat jos din mașină la Davina, iar..

Ilan Laufer: Alina l-a văzut pe Nathaniel la spital, eu m-am dat jos la el, el stă în spatele meu, m-am dat jos, l-am luat, i-am acordat primul ajutor.

Alina Laufer: Eu nu înțelegeam de ce urlă Ilan: Hai la spital, hai la spital. Când am ridicat privirea în sus și am văzut că Nathaniel era plin de sânge, în clipa aia am înțeles de ce e atât de grăbit să ajungem la spital.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ilan Laufer: Cam asta a fost, nu doresc nimănui să își vadă copilul într-o situație de genul acesta. Am fost cu ei pe la 2, 3 spitale, în fiecare spital au zis că vor să repete analizele de sânge. Acum suntem bine, slavă Domnului, ei sunt la grădiniță, se recuperează.”,   au mai povestit cei doi soți.

Citește și: Cine este Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. „Am decis să mă dedic vieții reale!”

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Parcă știa că mă afectează atât de tare.” Jorge încă este măcinat de un regret, după divorțul de Alina Laufer. La ce se gândește artistul tot timpul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies