Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil. Iată secretul care stă la îndemâna tuturor

Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.
Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.

Îți dorești un ten impecabil fără măști cumpărate din magazin? Iată secretul care stă chiar în frigiderul tău.

Toate doamnele și domnișoarele își doresc să aibă grijă cât mai bine de tenul lor, însă, cu toate acestea, tratamentele scumpe de la salon nu sunt singura alegere pe care o pot face, mai ales când vine vorba de beneficiile adevărate pentru tenul nostru. Cu siguranță nici măcar nu v-ați gândit că aveți la îndemână numeroase ingrediente prin care puteți să realizați măștile chiar la voi acasă, iar ouăle, regăsite în toate frigiderele, reprezintă ingredientul secret care vă poate ajuta să îmbunătățiți vizibil aspectul pielii voastre.

Mască de ou pentru prevenirea îmbătrânirii

Citește și: Produsele de care ai nevoie pentru un machiaj de plajă. Iată cum să faci față transpirației și umidității

Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.
Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Calendarul de îngrijire pentru piele. Cum să îți îngrijești pielea în funcție de perioade

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Un ou poate face minuni asupra pielii voastre, mai ales dacă este combinat cu alte ingrediente prietenoase întâlnite în bucătărie. Puteți să faceți ca pielea să strălucească din doar câțiva pași, așa că iată ce poți să faci pentru o mască de prevenire a îmbătrânirii. Astfel, tot ce trebuie să faceți este să combinați un albuș de ou cu lapte crud și un morcov ras fin, apoi să aplicați pe pielea curățată.

Lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute și veți fi surprins să dezvăluiți un ten mult mai întinerit. Puteți să utilizați această mască de două ori pe săptămână.

Mască de ou pentru riduri

Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.
Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.[Sursa foto: freepik]

Persoanele care se confruntă cu riduri, pot utiliza oul pentru a scăpa de liniile fine și alte semne ale îmbătrânirii. Bateți un albuș de ou o lingură de ulei de migdale și suc de lămâie proaspăt stors, apoi aplicați uniform pe întreaga față.

Odată ce se usucă, ștergeți-l cu un prosop umed și apoi stropiți pielea cu apă rece. Acum liniile fine vor fi netezite, iar îmbunătățirile se vor vedea semnificativ în funcție de aplicările pe care le ai într-o săptămână.

Mască de ou pentru punctele negre

Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.
Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Puteți utiliza oul în foarte multe probleme pe care le aveți, astfel, puteți să scăpați de anumite imperfecțiuni în cel mai natural mod. Foarte multe persoane se confruntă cu punctele negre, astfel că puteți să realizați o mască din ou care să vă scape de ele. Combinați un albuș de ou cu o lingură de suc proaspăt de castravete și o jumătate de lingură de pulbere de neem, până obțineți o pastă netedă, apoi aplicați acest amestec pe fața curată și lăsați-l să acționeze timp de 20 de minute.

Ulterior clătiți fața cu apă, iar pielea voastră va fi vizibil proaspătă și strălucitoare, cu un aspect redus de pete.

Mască de ou pentru pielea uscată

Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.
Măștile cu ou care vă vor face tenul impecabil.[Sursa foto: freepik]

Persoanele care se confruntă cu piele uscată, iar acestea trebuie să aibă grijă de fiecare dată la produsele pe care le adaugă pe piele pentru a nu agrava situația, pot realiza o mască din care să se scape de aceste probleme.

Bateți un albuș de ou și adăugați o linguriță de ulei de măsline și miere crudă, apoi aplicați pe toată pielea feței și așteptați până se usucă complet. Ulterior clătiți cu apă călduță, iar în acest mod natural vă veți face pielea moale, netedă, rezolvându-vă astfel toate problemele cu care vă confruntați.  Este foarte ușor să ai grijă de tenul tău chiar la tine acasă și să ai o piele proaspătă, strălucitoare, cu un aspect tânăr de fiecare dată. Nu trebuie să pășești mereu saloanele de socmetică și nici nu trebuie să-ți faci probleme că nu ți-ai cumpărat ultima cremă ieșită pe piață, despre care nu ai auzit foarte multe, însă vrei să o încerci pentru că este la modă. Acum poți observa cu atenție tenul tău pentru a vedea care problemă este regăsită pe el și să faci această schimbare chiar la tine acasă, fără să stai prea mult pe gânduri.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să arăți bine fără să porți machiaj. Trucurile prin care vei fi mult mai frumoasă natural și prin care să îți pui în valoare trăsăturile

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies