Matteo, declarații despre căsătorie. Ce spune artistul despre relația cu partenera de viață? “Fără Elena cred că viața ar fi mult mai tristă și amară, fără sens.”

Matteo, declarații despre căsătorie. Ce spune artistul despre relația cu partenera de viață? “Fără Elena cred că viața ar fi mult mai tristă și amară, fără sens.”
Matteo, declarații despre căsătorie. Ce spune artistul despre relația cu partenera de viață? “Fără Elena cred că viața ar fi mult mai tristă și amară, fără sens.”

Matteo a vorbit despre căsătorie și motivul pentru care nu a făcut pasul cel mare.

Matteo, cunoscutul artist din țară, se poate declara un bărbat împlinit, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Chiar dacă a trecut prin numeroase încercări ale vieții, iar drumurile i-au fost încurcate de foarte multe ori, artistul a încercat de fiecare dată să rămână pe linia de plătire și să îndepărteze din viața lui toate sursele de răutate și energie negative.

Ce spune Matteo despre căsătorie și motivul pentru care nu a făcut încă pasul cel mare

Citește și: Interviu cu Matteo: "O femeie trebuie sa fie un bun explorator"! Afla mai multe despre artist!

Matteo
Matteo[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Shift. „Sunt un tip foarte pretențios și sunt foarte complicat și dificil.”

Invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit, pe lângă numeroasele subiecte din viața lui personală și profesională, și despre partenera de viață care îi este alături, cei doi fiind și părinți. Când vine vorba de căsătorie, a mărturisit că o  hârtie în plus sau în minus nu îl face să o iubească mai mult sau să închege relația mai tare, deoarece este de părere că iubirea dintre ei va fi aceeași tot timpul.

Matteo de viața mult mai tristă dacă ea nu ar exista și tinde să creadă că vor fi amândoi unul lângă altul până vor închide ochii, chiar dacă nu ar trece niciodată pe la starea civilă. Sunt fericiți, se sprijină mereu unul pe celălalt și fac în așa fel încât relația lor să se bazeze pe respect și iubire.  “Fără Elena cred că viața ar fi mult mai tristă și amară, fără sens.
O hârtie în plus sau în minus pe care spune că o cheamă Vasiliu și că e nevasta mea nu mă face să o iubesc mai mult sau nu ne încheagă mai mult. Nu e ca acel semn de verificare pe Instagram. Iubirea va fi aceeași tot timpul. Îmi doresc foarte mult să îmbătrânesc lângă Elena, să murim de  mână ca în film. Și asta se va întâmpla. Asta se va întâmpla, eu o să mor, cu sau fără verigheta pe deget, cu sau fără omul de la starea civilă care să zică: “gata, sunteți Vasiliu amândoi”.
Asta se va întâmpla.”,
a povestit Matteo în cadrul podcastului.

Matteo și iubita
Matteo și iubita[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ilinca Vandici, Adrian Mutu, Matteo și Bella Santiago, așa cum nu i-ai văzut niciodată! | VIDEO EXCLUSIV

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies