Matusa criminalei de la metrou a facut primele declaratii: "Eu cred ca este bolnava!"

Matusa criminalei de la metrou a facut primele declaratii:
Matusa criminalei de la metrou a facut primele declaratii: "Eu cred ca este bolnava!"

Matusa Magdalenei Serban, femeia care a ucis o tanara, impingand-o sub metrou in statia Dristor 1 din Capitala, sustine ca ar fi auzit ca nepoata ei are probleme psihice.

Femeia, in varsta de 66 ani, crede ca Dumnezeu i-a luat mintile Magdalenei, ea inchinandu-se de mai multe ori dupa ce a auzit de la vecini despre crima comisa de fiica fratelui ei.

Jana Serban, matusa Magdalenei, povesteste ca si-a vazut ultima data nepoata prin vara, insa nu a purtat cu aceasta o discutie. Femeia recunoaste ca Magdalena ar fi avut probleme psihice. “Am auzit ca s-ar fi imbolnavit de cap”, spune aceasta.

Cat despre fapta comisa de nepoata sa, craioveanca in varsta de 66 ani se inchina intr-una. “Nu am vazut la televizor. imi spusera vecinii pe aici. Ca ar fi facut accident cu cineva, acum imi spusa o fata la magazin”, spune femeia inchindandu-se in timp ce aude de crima comisa de nepoata sa, Magdalena.

Nici pe fratele ei, tatal Madalinei, Nicolae Serban, nu l-a mai vazut de ceva timp. “Omul muceste si el pe unde poate, sta pe unde poate.

A plecat de la ei ca s-a luat cu ei la cearta”, povesteste matusa Magdalenei despre relatia fratelui ei cu sotia si copiii acestuia. “Sunt impreuna, iar se impaca, iar se desparte, nu sunt despartiti asa definitiv”, a mai completat aceasta.

Jana Serban spune ca s-a certat si ea cu Magdalena. “M-am apucat si eu cu ea (n. red. cu Magdalena) ca nu era de treaba aici.

Se apuca cu ma-sa, se apuca cu tac-su.(...) Luasera o locuinta, care mai de care sa sada in ea, au avut si ei apartament si s-au impartit acolo. Nu ma bag la cumnata-mea si nici la frate-meu, nici la copiii lui”, a mai spus Jana serban, potrivit lupamea.ro.

Citeste mai multe AICI. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Criminala de metrou nu putea face copii. Ce spune fratele femeii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Cum si-a justificat criminala gestul! A vorbit in fata martorilor si a dat vina pe fata agresata: "Mi-a luat..."

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies