Medicii lanseaza un avertisment dur: Obiceiul care-ti distruge ficatul, rinichii si inima

Medicii lanseaza un avertisment dur: Obiceiul care-ti distruge ficatul, rinichii si inima
Medicii lanseaza un avertisment dur: Obiceiul care-ti distruge ficatul, rinichii si inima

Medicii lanseaza un avertisment extrem de dur. Acesta este obiceiul care iti distruge ficatul, rinichii, dar si inima.

Exista in Romania cateva expresii haioase legate de consumul de seminte prajite sarate. Cum ca ar fi "sport national" sau denumirea lor populara de "bomboane agricole".

Semintele de floarea-soarelui, prajite si tavalite prin sare, sunt foarte gustoase si indragite de romani. Acestia consuma in fiecare an aproape 13.000 de tone de seminte, insa, nutritionistii avertizeaza ca acest obicei aparent banal nu este deloc bun pentru sanatate. Odata prajite cu sare, acestea devin un pericol pentru organism.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Visul tuturor femeilor: să poată slăbi fără să ţină o dietă strictă! A fiert acest amestec şi a scăpat rapid de grăsimea de pe abdomen!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies