Medicul Simona Tivadar susţine că maladia ce omoară din ce în ce mai mulţi oameni este o boală plurifactorială.
Specialistul nu este de acord cu studii ce spun că anumite alimente aduc cancerul şi explică ce ne îmbolnăveşte de fapt. Cel mai important este să ţinem cont de cantitatea de alimente pe care o consumăm. Să nu facem excese şi să avem tot timpul grijă la orarul meselor.
”Cancerul este o boală plurifactorială. Doză face otravă. Nu există un lucru bun şi rău, doar un lucru repetat înseamnă o agresiune şi ne făc rău şi lucuri bune care în exces ne fac rău, cum ar fi vitamina C care în exces ne face rău.
Universul nostru este o chimie, respirăm o chimie. Nu respirăm aer. 50% din căutări pe internet în România sunt despre mâncare, nimeni nu mai respectă disciplină de masă, orarul, toată lumea zice că nu are timp să mănânce, toţi sunt ocupaţi, dar caută pe internet despre mâncare. Lumea nu citeşte sfatul care trebuie. Căutarea este inutilă.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>