Medicul Simona Tivadar: ”Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava”

Medicul Simona Tivadar: ”Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava”
Medicul Simona Tivadar: ”Cancerul este o boală plurifactorială. Doza face otrava”

Medicul Simona Tivadar susţine că maladia ce omoară din ce în ce mai mulţi oameni este o boală plurifactorială.

Specialistul nu este de acord cu studii ce spun că anumite alimente aduc cancerul şi explică ce ne îmbolnăveşte de fapt. Cel mai important este să ţinem cont de cantitatea de alimente pe care o consumăm. Să nu facem excese şi să avem tot timpul grijă la orarul meselor.

”Cancerul este o boală plurifactorială. Doză face otravă. Nu există un lucru bun şi rău, doar un lucru repetat înseamnă o agresiune şi ne făc rău şi lucuri bune care în exces ne fac rău, cum ar fi vitamina C care în exces ne face rău.

Universul nostru este o chimie, respirăm o chimie. Nu respirăm aer. 50% din căutări pe internet în România sunt despre mâncare, nimeni nu mai respectă disciplină de masă, orarul, toată lumea zice că nu are timp să mănânce, toţi sunt ocupaţi, dar caută pe internet despre mâncare. Lumea nu citeşte sfatul care trebuie. Căutarea este inutilă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscopul ULTIMELOR LUNI DIN 2018! Care sunt ultimele PROVOCĂRI ale anului 2018 pentru fiecare ZODIE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies