Medicul Virgil Musta, sfaturi despre cum te poți trata de Covid-19 acasă: „Cereți unui apropiat să vă aducă de la piață...”

Medicul Virgil Musta
Medicul Virgil Musta despre tratamentul impotriva Covid-19

Iată ce trebuie să cumperi de la piață pentru a avea o imunitate puternică și pentru a trata acasă formele ușoare de Covid-19.

Cunoscutul medic Virgil Musta a făcut mai multe recomandări persoanelor care ajung să facă forme ușoare de Covid-19.

Aceste persoane care sunt asimptomatice sau au forme ușoare de Covid-19 trebuie să își monitorizeze evoluția bolii și să ia măsuri simple oentru a ajuta organismul să lupte împotriva virusului.

În această perioadă, este foarte important ca sistemul imunitar să fie puternic. Medicul Virgil Musta recomandă ca toată lumea să încerce să-și întărească imunitatea prin alimentație și suplimente alimentare.

Citeste si: Se închid toate școlile în București? Alexandru Rafila: „Cred că ar trebui să fim puțin mai flexibili”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Evident, nu se îngrașă porcul în ajun și nici nu veți avea sistemul imunitar turat la maximum doar după ce ați mâncat câteva lămâi.

Este nevoie de timp. Însă odihna, o alimentație bună și administrarea unor vitamine pot ajuta enorm în procesul de recuperare. Mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale, cereți unui apropiat să vă aducă de la piață și să vă lase la ușă fructe de pădure (cătină, aronia, merișoare, afine) pe care să le combinați cu miere, cu polen”, a explicat doctorul Musta, potrivit ziare.com.

catina
catina impotriva coronavirusului[Sursa foto: Facebook]

Optimismul și încrederea ajută mult în această perioadă

Medicul le mai recomandă acestor pacienți să-și păstreze optimismul și să aibă încredere în persoanele care vor să îi ajute.

Citeste si: Medicul infecţionist Emanoil Ceaușu: „La noi, se detectează un singur bolnav de Covid din şase”

„Am observat că pacienții care sunt foarte fricoși, anxioși sau depresivi au o evoluție mai severă a bolii.

Eu recomand să aibă încredere în medicii de familie și în noi, specialiștii, și să nu fie stresați de boală pentru că în marea majoritate pacienții evoluează bine”, a mai spus Virgil Musta, care a reușit în ultimele luni să salveze sute de pacienți internați la Timișoara.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 pasi cheie pentru întărirea sistemului imunitar!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

În plină pandemie de coronavirus, urmează acest sfat medical!

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies