Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19: „Nu există nici un pericol de infectare”

Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19
Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19

Cunoscutul medic de la Timișoara și-a administrat un vaccin anti-Covid-19 și a dezvăluit pe pagina sa de socializare această experiență.

Anchetă internă la Spitalul Timişoara, după ce profesorul doctor Virgil Păunescu, coordonatorul institului Oncogen, a scris pe Facebook că și-a administrat un vaccin anti-COVID-19.

Prof. Dr. Virgil Păunescu, coordonatorul OncoGen, a anunţat vineri, printr-o postare pe Facebook, că s-a vaccinat singur împotriva COVID-19 cu un vaccin produs în institutul pe care îl conduce şi, mai mult, că “vaccinul funcţionează”.

Centrul OncoGen este un institut de stat în structura Spitalului Județean din Timișoara, iar managerul spitalului, Raul Pătraşcu, a anunţat tot vineri că a demarat o anchetă internă, nefiind informat oficial sau neoficial despre proiectul profesorului

Păunescu de a realiza un vaccin pentru COVID-19, scrie Opinia Timişoarei.

Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19
Medicul Virgil Păunescu și-a administrat un vaccin anti-Covid-19

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Nu se poate pune problema în acest moment de existența unui asemenea vaccin. Și aș vrea să fac apel la cetățeni să facă diferența între ceea ce comunica domnul profesor și ceea ce înseamnă cu adevărat un vaccin”, a spus Pătraşcu, care a precizat că, atunci când “este vorba de administrarea de substanțe pe om trebuie notificată conducerea spitalului, iar consiliul de etică

al unității trebuie să își dea acordul.

Citeste si: Vrei să mergi la clinici de înfrumusețare după 15 mai? Iată ce reguli trebuie să respecți!

„Ne facem griji pentru starea dânsului de sănătate”, a mai spus managerul spitalului din Timişoara, care a anunţat că va trece la “acțiuni în consecință, fie că sunt sancțiuni administrative, dacă se impun, fie nu.”

Citeste si: Veste extraordinară! Începând cu 15 mai, putem părăsi orașul de reședință! Marcel Vela: „Puteți merge unde doriți dvs.”

Medicul Virgil Păunescu este încrezător în succesul vaccinului

„Rezultate testelor preclinice au fost foarte încurajatoare. Așa cum mă și așteptam.

Citeste si: Anchetă la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce un cercetător a anunţat că şi-a administrat un "vaccin" împotriva coronavirusului

Vaccinul nu conține particule virale și nici material genetic viral. Nu există nici un pericol de infectare. Tehnologia folosită pentru acest vaccin este una de precizie, recent dezvoltată, care ia în considerare caracteristicile imune ale populației din această zonă geografică. Este, în acest sens, regional personalizat pentru populația țării noastre și a Europei”, a scris reputatul medic pe pagina sa de socializare.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cercetătorii au făcut anunțul mult așteptat! Pe ce dată scapă România de coronavirus

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies