Vrei să mergi la clinici de înfrumusețare după 15 mai? Iată ce reguli trebuie să respecți!

Vrei să mergi la clinici de înfrumusețare după 15 mai? Iată ce reguli trebuie să respecți!
Vrei să mergi la clinici de înfrumusețare după 15 mai? Iată ce reguli trebuie să respecți!

Clinicile de înfrumuseţare se redeschid! Iată ce reguli trebuie să respecți!

Mai sunt câteva zile până la 15 mai când se vor redeschide saloanele și clinicile de înfrumusețare, iar medicii se pregătesc intens pentru asta. Specialiștii vor să asigure condiții de siguranță maximă, însă și pacienții vor fi nevoiți să respecte anumite reguli.
“Ne-am pregătit serios și intens pentru a redeschide clinica în cele mai bune condiții de siguranță. Deja există premise semnificative că data de 15 mai să fie cea oficială redeschiderii clinicilor medicale.

Este cert și evident că multe aspecte ale practicii medicale nu au cum să mai fie la fel că înainte de izbucnirea pandemiei, iar pentru aceasta trebuie să ne adaptăm la noile măsuri suplimentare de sigurantă.

Citeste si: Oamenii care ar putea să nu se infecteze niciodată cu noul coronavirus! Un renumit virusolog face o dezvăluire uimitoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Spre exemplu, la clinică, ne-am adaptat la această situație, ce are ca scop, ca și până acum, ca pacienții să fie în siguranță și să fie mulțumiți de rezultatele intervențiilor efectuate într-un mediu sigur și care să reducă la minimum riscurile pentru pacienți sau pentru personalul medical și nemedical al clinicii.

Clinicile de înfrumuseţare se redeschid! "Asigurăm dezinfectanți pe bază de alcool, măști de protecție, mănuși de unică folosință și botoși de polietilenă de unică folosință"

Încă de când am decis să deschid clinica, am ales să achiziționez produse de calitate și care să ofere siguranță. Trebuie menționat, încă de la început, cabinetul este prevăzut cu un nebulizator de sterilizare al aerului pe bază de UV, care va funcționa atât în prezența pacienților, cât și în afara lor. După 30 de minute cabinetul poate fi folosit din nou, fără nicio problemă”, a explicat Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, pentru kfetele.ro.

Citeste si: Incredibil! România a avut primele cazuri de coronavirus în 2019! Adrian Streinu-Cercel: „Am avut...”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ei bine, chiar dacă medicii se pregătesc ca la carte pentru redeschidere, și pacienții vor fi nevoiți să respecte câteva reguli. Astfel, aceștia trebuie să poarte mănuși, măști, botoși de polietilenă de unică folosință și să folosească dezinfectanți. Mai mult, nu pot aștepta în zona de recepție, ideal fiind să ajungă la clinică chiar cu câteva minute înainte de ora programării.

“În noua situație vom încerca să eliminăm așteptarea în zona de Recepție, lucru care presupune o coordonare exactă a programărilor și o spațiere adecvată.


Desigur, pe lângă asta, asigurăm dezinfectanți pe bază de alcool, măști de protecție, mănuși de unică folosință și botoși de polietilenă de unică folosință pentru ca pacienții și personalul clinicii să fie în siguranță”, mai spune Dr. Daniela Diveică.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies