„Mediul în care trăiește cred că a împins-o să facă aceste opțiuni”. Irinel Columbeanu a aflat din presă ce face fiica sa în SUA

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu si fiica sa

Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu, după ce a ajuns în Statele Unite ale Americii la mama ei, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa, Irina. Aflată în Statele Unite ale Americii, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu are planuri mari de viitor. Adolescenta visează să devină medic, potrivit unor declarații pe care le-a făcut pentru un ziar din America.

Deși nu a mai văzut-o de patru ani, Irinel Columbeanu se gândește zi de zi la fiica sa și speră să o viziteze cât mai repede.

Irina Columbeanu locuiește din 2018 în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de partenerul acesteia, Mr. Pink.

Adolescenta are 15 ani și speră să devină neurochirug și să poată să îi ajute pe cei la nevoie. Irina Columbeanu a participat în urmă cu câteva săptămâni la un concurs de robotică organizat în Anaheim, California, acolo unde ea și colegii său au asamblat niște roboți meniți să ajute copiii cu tulburări cerebrale.

Citeste si: Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu este foarte mandru de fiica sa[Sursa foto: Facebook]

După cum a spus singură în interviul pe care l-am citit în acel ziar american, din Malibu, că ar vrea să se facă neurochirurg…

Îmi place să cred că e și o bucățică din mine, cu siguranță și din mama ei. Și mediul în care trăiește cred că a împins-o să facă aceste opțiuni”, a spus fostul milionar în cadrul unui interviu TV.

Irinel Columbeanu visează să își revadă fiica

Fostul milionar de la Izvorani nu vrea să se implice în deciziile fiicei sale, ci își dorește să o susțină cât de mult poate:

Citeste si: Decizie neașteptată în procesul dintre Irinel Columbeanu și Enel. Câți bani are de primit fostul soț al Monicăi Gabor

Irina Columbeanu
Irina Columbeanu se află în SUA din 2018[Sursa foto: Facebook]

„Am discutat, le-am trecut în revistă. Încercăm să ne abținem din a ne pronunța. Eu, în copilăria mea, am trecut prin astfel de faze în care părinții mei s-au pronunțat în legătură cu ce voiam eu să fac și au încercat să mă influențeze, lucruri care nu prea mi-au plăcut, dar mi-au prins bine”,
a mărturisit Irinel.

Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu și-ar dori să o viziteze cât mai repede pe Irina în Statele Unite ale Americii.

„Sper să fie posibil, de abia aștept să fie posibilă această întâlnire ”, a mai declarat Irinel Columbeanu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies