Mellina de la Survivor se căsătorește! Cum arată Războinica machiată

Mellina
Mellina a concurat pentru echipa Războinicilor la Survivor România

Mellina de la Survivor a dat vestea cea mare în legătură cu viața sa personală. Ce se întâmplă cu ea după ce a fost eliminată din competiție.

Surpriză totală pentru fanii emisiunii Survivor. La doar câteva săptămâni după ce a ieșit din competiție, Mellina a făcut anunțul cel mare.

Frumoasa Războinică este pregătită să își întemeieze o familie, după ce mai multe luni de zile a fost departe de cei dragi.

Invitată la „Teo Show”, Mellina a făcut o dezvăluire surprinzătoare înainte de a urca în mașina lui Sergiu Piloff.

„Mă mărit”, a spus Mellina vizibil emoționată și a continuat dezvăluirile despre viața sa personală.

Mellina
Mellina vrea un copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Albert și Ștefan, aproape de un scandal fără precedent la Survivor România! Cum arată concurenții după 5 luni de competiție

Pregătesc ceva atât de frumos încât am impresia că astăzi mă mărit, cred că așa sunt emoțiile, este o pregătire pentru când mă voi mărita. Când voi găsi un om potrivit pentru mine mă voi mărita. Nu mă văd neapărat în rochie de mireasă sau toată nebunia aceea, frumoasă de altfel, adică celebrarea iubirii. Mi se pare că mai frumos și mai important este un copil.

Îmi doresc un copil, dar atuci când voi întâlni acel om potrivit.

Nu mă grăbesc, după cum se vede. Este foarte importantă familia și sunt foarte importanți prietenii, asta mi-am dat seama și la Survivor, să nu mă mai stresez atât de mult și să îmi fac timp pentru mine", a mai spus Mellina.

Mellina
Mellina își dorește să își întemeieze o familie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cosmin Stanciu, probleme grave de sănătate la Survivor România: "Starea lui s-a agravat în ultima vreme"! Cum arată după cinci luni de competiție

Mellina pregătește un videoclip alături de colegii săi

În plus, Mellina se pregătește să lanseze un videoclip alături de foștii săi colegi de competiție. Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Musty, Sorin, Starlin, Vera Miron, Sindy, Andreea Moșneagu, Bogdan, Lucian Barbu și Marilena îi sunt alături simpaticei Mellina, iar dialogurile între ei au fost de-a dreptul savuroase:

Musty: Asta (n.r.- Maria Hîngu de la Războinci) e una dintre nevestele mele.


Maria: Mă jur că mama, de când am ajuns, mă întreabă când îl aduc pe Musty acasă. Eu tot ăi spun să stea liniștită.
Sindy: Eu sunt nevasta numărul cinci a lui Musty.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies