Mellina și Musty de la Survivor România formează un cuplu?! ”Da, am o relație"

musty si mellina
Mellina vorbește despre relația cu Musty după ce a părăsit Survivor România

La Survivor România s-a zvonit că Mellina și Musty ar fi într-o relație. Ce spune fosta Războinică?

Mellina și Musty s-au apropiat extrem de mult în Republica Dominicană și toată lumea a speculat că cei doi ar forma un cuplu la Survivor România. Acum, cei doi foști concurenți vin să facă lumină în acest caz.

Mellina și Musty de la Survivor România formează un cuplu?!

Condițiile dificile de la Survivor România i-a făcut pe concurenți să formeze tabere, astfel că Musty și Mellina au fost printre Războinicii care s-au afișat destul de des împreună.

Fanii show-ului de la Kanal D au crezut că cei doi se iubesc, însă de fiecare dată atât Musty cât și Mellina au subliniat că între ei există o relație de prietenie mai mult decât oricare alta.

Citeste si: Surpriză totală la Survivor România 2021! Noi concurenți vor intra în competiția din Republica Dominicană

”Da, am o relație cu Musty, recunosc.

Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât”, a spus Mellina.

mellina si musty
Mellina și Musty de la Survivor România s-au apropiat extrem de mult în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Musty]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La rândul său, Musty a vrut să sublinieze care sunt de fapt sentimentele lui pentru fosta colegă de la Survivor România.

"Vă zic ceva. O iubesc pe Mellina. O iubesc de… Mamă.. E o ființă extrem de mare pentru mine, mi se pare un om genial. Eu la început nu mă înțelegeam cu ea, prima lună, nu prea o suportam. Sensibilitatea am descoperit-o după.

Citeste si: Vera Miron de la Survivor România, adevărul despre Războinici după eliminare!

O iubesc pe Melli foarte mult și cred că i-am zis asta în jocuri, în camp, peste tot o luam, o pupam, și pe ea și pe Maria.

Dar ca prietenă, ca soră. Pentru mine este o soră. Mi-a arătat partea aia importantă din tot ce a însemnat toată aventura noastră”, a declarat Musty de la Survivor România.

Cât despre faptul că s-ar fi zis că este gravidă, Mellina a venit imediat cu explicații și nu și-a lăsat fanii cu semne de întrebare.

echipa razboinicilor
Mellina și Musty de la Survivor România au recunoscut că s-au înțeles foarte bine în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Mellina]

„Am căzut de foarte multe ori în aceste luni, psihic.

Uneori Musty îmi era psiholog. L-am perceput ca pe un frate mai mare. Când a plecat, eu m-am bucurat că o să se ducă la copiii lui.

Nu m-am gândit în primă fază că Musty a plecat și că rămân singură. Nu știu dacă își imaginează oamenii cum e să nu știi nimic de familia ta. 

Nu suntem într-o relație Musty este ca un frate mai mare.

M-am apropiat de el. L-am simțit foarte aproape. El îmi dădea speranță", spune Mellina.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ana Porgras se întoarce la Survivor România?! "Plecăm în Dominicană"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies