Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024. Ce se schimbă pentru fiecare zodie

mercur iese din retrograd
Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024

Pe data de 24 aprilie 2024, Mercur iese din retrograd. Însă știați cum afectează acest lucru, zodiile?

Aflați din rândurile următoare care sunt schimbările semnificative ale ieșirii lui Mercur din retrograd, dar și cum afectează zodiile.

 

Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024

Mercurul retrograd a revenit. Planeta este întotdeauna îngrijorată de presupusul său efect asupra fiecărei zodii, deoarece se mișcă rapid de aproximativ trei sau patru ori pe an. Această retrogradare are loc între 25 martie și 8 aprilie, când are loc eclipsa totală de Soare.

1-25 aprilie sunt zilele în care Mercur va intra în retrograd în 2024. Pe 18 martie, Mercur a intrat în umbra sa pre-retrogradă. Până pe 13 mai, Mercur va rămâne în umbra sa post-retrogradă.

Citește și: 10 lucruri inedite despre femeia Berbec. Trăsături remarcabile ale acestei zodii

Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Piatra norocoasă pentru Gemeni în 2024. Talismanul care nu trebuie să le lipsească

 

Schimbări majore pentru zodiile Rac și Fecioară 

Te simți incert în ceea ce privește cariera ta. Pentru a obține succes, trebuie să aveți răbdare și timp, dar nu trebuie să vă descurajați de prezent. Fii atent la ceea ce vrei să faci. Cu o mică întârziere, veștile bune și captivante vin. Mercur retrograd aduce o reevaluare a sarcinilor pentru cei născuți în semnul Rac.

Deși nu pot îndeplini anumite sarcini, trebuie să le examineze pe cele pe care le-au asumat. Într-un fel, este momentul potrivit pentru a-și exprima dorințele sincere.

24 aprilie 2024 mercur
Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mercurul se retrogradează în Berbec din 1 aprilie, ceea ce ar putea duce la dificultăți în comunicare și managementul detaliilor.

A fi deschis la adaptări și atenți la comunicare sunt cruciale. Fecioarele sunt învățate să nu se teamă de pierderi personale, deoarece pot însemna imagine, faimă, respect, credibilitate și drepturi diverse. În consecință, sunt capabile să ia măsuri și este chiar recomandabil să demonstreze curaj și să-și exprime punctele de vedere.

cand iese mercur din retrograd
Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]

Cum sunt influențate celelalte zodii

Berbec

S-ar putea să aveți dorința de a vă reconecta cu persoanele cu care ați pierdut contact în ultimele luni sau ani.

S-ar putea să descoperiți că este bine să testați apa înainte de a discuta, astfel încât să evitați discuțiile în contradictoriu.

Taur

Luați o pauză pentru a vă reîncărca bateriile. Când Mercur iese din retrograd, aceasta va fi o perioadă benefică. În schimb, dedicați-vă timpul meditației în săptămânile viitoare.

Gemeni

Ar fi timpul să reevaluați situația și să luați o decizie dacă simțiți că nu sunteți satisfăcut din punct de vedere profesional.

Faceți-vă timp să visați și să faceți ceea ce vă face cu adevărat fericiți.

Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]

Leu

Este o perioadă excelentă pentru a petrece timp de calitate. Citiți, vizionați filme, vă veți simți plin de idei care vă vor motiva.

Balanță

Luna aprilie prezintă schimbări și oportunități pentru Balanțe. După retrogradarea lui Mercur în Berbec din 1 aprilie, pot exista probleme cu comunicarea și gestionarea detaliilor.

Este esențial să fiți răbdători și receptivi la orice nouă experiență. Pe 5 aprilie, Venus în Berbec va aduce o energie pasională și aventuroasă în relații.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Scorpion

Vă puteți simți înțeleși mai puțin și puteți avea dificultăți în comunicare. Este esențial să acordați atenție modului în care vă veți exprima gândurile și emoțiile în această perioadă.

mercur retrograd 24 aprilie 2024
Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]

Săgetător

Luna aprilie aduce schimbări și provocări nativilor Săgetători. După retrogradarea lui Mercur în Berbec începând din 1 aprilie, veți avea ocazia de a revizui modul în care vă comunicați ideile și gestionați informațiile. Luna Nouă, care are loc pe 8 aprilie în Berbec, aduce o energie nouă și entuziasm, ceea ce vă va motiva să începeți lucruri noi.

Capricorn

Veți fi nevoit să revizuiți valorile și conceptele vechi, pregătindu-vă pentru un nou început. Luna Nouă din Berbec, care are loc pe 8 aprilie, oferă o ocazie de a vă asuma riscuri și de a stabili noi obiective.

Vărsător

Luna Nouă, care are loc pe 8 aprilie în Berbec, oferă oamenilor ocazia de a-și pune în practică ideile și de a-și exprima unicitatea. Veți experimenta o claritate mentală și o abordare mai pragmatică a problemelor atunci când Mercur încheie retrogradarea. Venus din Taur pe 29 aprilie încurajează valorile personale și relațiile.

Pești

Luna aprilie vă invită să explorați noi direcții și să vă conectați cu aspectele mai profunde ale ființei tale. Începând cu 1 aprilie, Mercur va fi retrograd în Berbec, ceea ce vă va face să vă revizuiți credințele și să vă revizuiți perspectiva. Luna Nouă în Berbec oferă o șansă de a-ți îmbunătăți cunoștințele și de a-ți arăta creativitatea.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.

mercur retrograd 2024
Mercur iese din retrograd pe 24 aprilie 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Piatra norocoasă pentru Gemeni în 2024. Talismanul care nu trebuie să le lipsească

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies