Piatra norocoasă pentru Gemeni în 2024. Talismanul care nu trebuie să le lipsească

piatra norocoasa pentru gemeni
Piatra norocoasă pentru Gemeni în 2024

Ca orice altă zodie, chiar și nativii Gemeni dețin o piatră norocoasă. Insă știați care este aceasta?

Aflați din rândurile următoare, care este mai exact piatra norocoasă pentru zodia Gemeni, în anul 2024. In plus, descoperiți și care sunt alte cristale benefice pentru această zodie.

 

Smaraldul este piatra norocoasă pentru zodia Gemeni în 2024

În ceea ce privește piatra norocoasă pentru nativii din zodia Gemeni, se pare că în anul 2024, aceștia ar trebui să poarte mai des bijuterii cu smarald.

Se pare că planeta mercur este cea care îi ghidează pe aceștia, iar piatra acestei planete este smaraldul, ceea ce înseamnă că acești nativi ar trebui să poarte mai des o bijuterie care are o astfel de piatră prețioasă. În plus, se spune că smaraldul este cel care poate echilibra emoțiile și îmbunătății totodată abilitățile de gândire, aspect punctat în special dat fiind faptul că nativii Gemeni obișnuiesc să-și utilizeze mai mult abilitățile intelectuale, care pot duce uneori la anumite tulburări nervoase.

Prin urmare, indiferent că veți alege să purtați o brățară, un inel, o pereche de cercei sau un lănțișor, se recomandă ca accesoriul să aibă o astfel de piatră norocoasă precum este smaraldul, pentru a putea avea parte de influențele oferite de aceasta. Smaraldul are o gamă largă de culori care variază de la verde la albastru-verzui. Prezenta fierului, vanadiului și cromului dă culoarea verde smarald. Piatra trebuie să fie suficient de întunecată și saturată pentru a fi adevărat smarald.

Smaraldul a fost o piatră prețioasă foarte căutată in zilele noastre, pentru bijuterii și ornamente de-a lungul anilor, deoarece a fost adesea asociat cu reînnoirea, prosperitatea și frumusețea naturală. Strălucirea verde a smaraldul nu este doar o piatră prețioasă, este un simbol al înțelepciunii, al speranței și al renașterii.

Citește și: Cea mai bună compatibilitate pentru Taur. Care e zodia potrivită pentru acești nativi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

pietre norocoase zodii
Piatra norocoasă pentru Gemeni în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor. Cum poți atrage tot ce e mai bun în viața ta

Alte cristale benefice pentru zodia Gemeni

Se poate întâmpla ca deseori, să nu știți exact ce piatră prețioasă să alegeți, pe lângă faptul că sunteți ghidați de aspectul său sau de propria preferință.

Este destul de dificil să alegeți doar una, iar misiunea va deveni și mai grea în momentul în care nu știți ce anume să alegeți. Cu toate acestea, în cazul în care nu preferați smaraldul ca piatră prețioasă, puteți alege și alte cristale benefice pentru zodia în care sunteți, și anume Gemeni.

care este piatra norocoasa la gemeni
Piatra norocoasă pentru Gemeni în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Bineînțeles că aceste recomandări în ceea ce privește zodia, poate să difere în funcție de locul în care regăsiți informația, însă deseori acestea sunt asemănătoare, cristalul fiind ales deseori după semnificația pe care o deține, după instinct, dar și după energia pe care o transmite, și nu neapărat după zodie, după cum urmează: Agat verde+ Agat de mușchi (piatra care protejează cuplurile căsătorite), Amazonit dark+ Amazonit Light (piatra cu noroc la purtător), Aventurin verde (piatra norocului și a șanselor bune), Crisocola (piatra care îți ocrotește casa), Crisopraz (piatra victoriei și a acceptării), Diopsid

(piatra care îți redă încrederea în tine), Fluorit (piatra care vindecă problemele de familie), Jadeit+ Jad Nefrit (piatra fidelității și a prosperității), Jasp verde (piatra care te ocrotește de rele), Moldavit (cristalul vindecător), Malahit (piatra puternic protectoare), Smarald (piatra prosperității și a iubirii împlinite), Peridot (piatra fericirii și a succesului financiar), Unakit (piatra care te îndeamnă să schimbi totul), Zoisit (piatra care te ajută să te remarci), Aventurin galben (piatra norocului și a șanselor bune)

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.

cristale benefice gemeni
Piatra norocoasă pentru Gemeni în 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ritual de Lună Nouă pentru îndeplinirea dorințelor. Cum poți atrage tot ce e mai bun în viața ta

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies