Cum să crești unghiile mai repede și mai puternice

cum sa cresti unghiile mai repede
Cum să crești unghiile mai repede și mai puternice

În unele momente, unghiile noastre pot deveni destul de sensibile. Însă știați cum le puteți crește și menține puternice?

Aflați din rândurile următoare, cum vă puteți menține, iar totodată și crește unghiile, mult mai repede și mult mai puternice. În plus, descoperiți și beneficiile acestor remedii pe care le puteți prepara și utiliza chiar acasă.

 

Cum să-ți crești unghiile mai rapid și mai puternic

Suc de lămâie

Lămâile conțin vitamina C, care ajută la creșterea unghiilor sănătoase.

Deoarece lămâile funcționează ca un agent de albire, ele pot fi, de asemenea, utile pentru îndepărtarea petelor galbene de pe unghii.

Metoda de pregătire: Adăugați o lingură de suc de lămâie și trei linguri de ulei de măsline într-un castron și amestecați-le împreună. Încălzește soluția în cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde. Apoi, înmoaie-ți unghiile timp de zece minute. Fă acest lucru în fiecare zi.

Metoda de pregătire: O alternativă este să freci unghiile cu o felie de lămâie timp de cinci minute înainte de a le spăla cu apă caldă. În mod regulat. Dacă aveți unghii sau tăieturi, evitați să folosiți lămâi, deoarece pot înțepa si deveni incomod.

Citește și: Ce culori de oja se poartă în 2024. Idei de manichiură la modă pentru toate gusturile

unghii puternice
Cum să crești unghiile mai repede și mai puternice[Sursa foto: freepik]

Citește și: Design unghii de primăvară. 13 modele de unghii îndrăznețe și pline de culoare pentru a îmbrățișa sezonul nou

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ulei de cocos

Uleiul de nucă de cocos are substanțe nutritive care hrănesc și hidratează unghiile și pielea din jurul unghiilor.

La rândul său, aceasta garantează o creștere sănătoasă și puternică a unghiilor. În plus, uleiul de cocos este excelent pentru a vindeca infecțiile fungice la unghii.

Mod de preparare: Folosește un castron cu puțin ulei de cocos extravirgin și masează-l cu degetele și unghiile. Masați-l cu mișcări circulare. Ca urmare, circulația sângelui va fi îmbunătățită, ceea ce va stimula creșterea unghiilor. Noaptea înainte de culcare

tratament pentru unghii puternice
Cum să crești unghiile mai repede și mai puternice[Sursa foto: freepik]

Suc de portocale

Sucul de portocale conține vitamina C, care ajută la producerea de colagen, ceea ce menține unghiile puternice și sănătoase.

Procedura de pregătire: O portocală ar trebui să fie stropită cu suc într-un castron. Spălați-vă unghiile după ce le-ați înmuiat timp de zece minute. Nu uitați să le asigurați un aport adecvat de hidratare.

Un singur moment pe zi.

Cum să crești unghiile mai repede și mai puternice[Sursa foto: freepik]

Ulei de măsline

Este esențial să mențineți unghiile hidratate și sănătoase pentru a le menține puternice și sănătoase. Vitamina E din uleiul de măsline îmbunătățește circulația sângelui și ajută la creșterea unghiilor.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Metoda de pregătire: Încălzește un pic de ulei de măsline și masează-l pe cuticulele unghiilor și unghiile timp de aproximativ cinci minute. Asigurați-vă că purtați mănuși și lăsați-l să stea peste noapte. Alternativ, puteți înmuia unghiile în ulei de măsline cald timp de 15–20 de minute. O singură dată pe zi.

cum sa cresti unghiile mai puternice
Cum să crești unghiile mai repede și mai puternice[Sursa foto: freepik]

Coji de ouă

Un truc minunat pentru a-ți face unghiile mai lungi este să folosești coji de ou. Deoarece sunt bogate în calciu și minerale, acestea ajută la creșterea unghiilor într-un mod mai sănătos și vă pot ajuta să vă îmbunătățiți unghiile din punct de vedere structural. Acest tratament simplu și accesibil este o modalitate ieftină de a menține unghiile sănătoase și rezistente și să le mențină într-un aspect impecabil.

Procedura de pregătire: Puteți amesteca cojii de ouă cu un tel. Pentru un tratament de întărire, folosiți oja transparentă sau un strat de bază pentru a amesteca pudra. Aplicați amestecul pe unghii. Pentru rezultate optime, utilizați-l o dată sau de două ori pe săptămână. Pentru a evita orice textură aspră pe unghii, asigurați-vă că cojile de ou sunt tăiate fin.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

unghii puternice
Cum să crești unghiile mai repede și mai puternice[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

7 modele de unghii galbene, pentru sezonul de primăvară

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies