Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci - Ce le asteapta pe zodii

Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci - Ce le asteapta pe zodii
Mercur in Capricorn, 11-31 ianuarie 2018. Cheia succesului: taci si faci - Ce le asteapta pe zodii

Mercur si-a facut intrarea in seriosul Capricorn si va tranzita acest semn pana pe 31 ianuarie.

E vremea sa ascultam mai mult. Mai ales la noi. La ce vrem, ce e valoros pentru noi, ce conteaza sa implinim, ce respectam si pentru ce am vrea sa fim respectati.

Capricornul este semn feminin, de pamant, asa ca a venit vremea sa fim mai atenti. Sa nu ne mai risipim cuvintele si energia, ci sa fim cumpatati, sa le folosim cu rost si mai ales la momentul potrivit.

E timpul sa fim atenti la ce vrem, ce gandim despre asta si apoi cum comunicam, cui si de ce.

Mercur este mesagerul, este liantul, cel care transmite mesajele, care ne ajuta sa ne facem intelesi si sa accesam informatiile necesare. Mercur in Capricorn este mai zgarcit cu vorba, mai devreme acasa si foarte selectiv cand alege oamenii cu care impartaseste.

Mercur in Capricorn creeaza contextul ideal pentru a ne concentra pe proiecte de lunga durata si a stabili o rutina, un program, o conduita cu care sa le ducem la bun

sfarsit. Dupa Mercur in Capricorn, gesturile/actiunile mici si dese, cheia marilor succese. Si cum munca nu a omorat pe nimeni, daca este dozata corect, e de la sine inteles ca e timpul sa ne scuturam de orice gand ramas prin vacanta sau pe sub bradul de Craciun si sa ne punem pe treaba.

Mercur in Capricorn mai mult tace si face. Cu rabdare si intelepciune, precautie, decenta si discretie.

Asa ca e bine sa pastram o anumita liniste in noi si in jurul nostru. Asta ne va ajuta sa avem claritate si rezultate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Astrologii trag un semnal de alarma: 11 ianuarie, zi malefica pentru cateva zodii. Ce aduce Mercur in Capricorn

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies