Mercur retrograd. Momentul potrivit pentru a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii

Mercur retrograd. Momentul de a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii
Mercur retrograd. Momentul de a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii

Mercur retrograd. Care sunt cele mai afectate zodii de acest eveniment important și ce sfat au astrologii pentru toată lumea, pentru următoarea perioadă.

Mercur retrograd. Mercur în retrograd vine cu o mulțime de schimbări pentru toate zodiile. Pe data de 18 iunie 2020, Mercur își începe, pentru a doua oară în acest an, mersul aparent retrograd, de această dată în energia zodiei Rac.

Până pe data de 12 iulie 2020, Mercur retrograd tranzitează zodia Rac și vine cu o mulțime de momente pe care nimeni nu le va uita.

Cei născuți sub semnele Berbec, Rac, Balanță și Capriconr vor resimți din plin influența lui Mercur retrograd.

Gemenii și Fecioarele, puternic afectate de Mercur retrograd

Citeste si: Horoscop altfel- tot ce nu ți-a spus nimeni despre zodia ta! Aceste adevăruri sunt pe cât de amuzante, pe atât de adevărate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În plus, și nativii zodiilor Gemeni și Fecioară, pentru că sunt guvernați de Mercur, s-ar putea să se simtă diferit în toată această perioadă.

În următoarele zile, astrologii anunță probleme și schimbări de ordin emoțional și comportamental. Mercur retrograd vine cu un blocaj imens de comunicare și cu o frustrare uriașă, deoarece informațiile nu vor ajunge la fel de ușor la persoanele care trebuie. Dacă de obicei nativii zodiei Gemeni și Fecioară sunt maeștri în comunicare și îi pot întoarce pe ceilalți după bunul plac, în zilele următoare se vor simți constrânși și blocați.

Mercur retrograd. Momentul de a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii
Mercur retrograd. Momentul de a repara greșelile din trecut! Care sunt cele mai afectate zodii

A venit momentul pentru a verifica de două ori tot ceea ce vrem să transmitem și să facem, pentru că așa vom evita să facem greșeli pe care le vom regreta enorm. E cel mai bun moment pentru a repara anunmite greșeli din trecut, pentru a reînnoda relații și legături cu persoane din trecut.

Citeste si: Horoscop dragoste. Mercur în Retrograd va da toate zodiile peste cap! Iată ce se va întâmpla cu fiecare nativ

Mercur retrograd. Poți schimba planurile, înainte de a fi prea târziu

Mercur retrograd oferă șansa de a ne răzgândi și de a schimba planurile la timp, așa că cei care vedeau numai partea negativă a acestui eveniment astral trebuie să ia în considerare și această oportunitate care nu apare în fiecare zi.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop dragoste. Mercur în Retrograd va da toate zodiile peste cap! Iată ce se va întâmpla cu fiecare nativ

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies