„Mereu îmi voi găsi timp să te ascult.” Georgiana Lobonț radiază de fericire. În viața ei a venit un nou copil

„Mereu îmi voi găsi timp să te ascult.” Georgiana Lobonț radiază de fericire. În viața ei a venit un nou copil
„Mereu îmi voi găsi timp să te ascult.” Georgiana Lobonț radiază de fericire. În viața ei a venit un nou copil

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii, deoarece de acum va fi părinte spiritual pentru copilul unei bune prietene de ale sale, Lavinia Mariș.

Lavinia Mariș, cântăreața de muzică de petrecere, a adus pe lume o fetiță sănătoasă, pe nume Ștefania, iar Georgiana Lobonț se bucură foarte tare că îi va putea fi părinte spiritual micuței.

Citește și: ”A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu.” Georgiana Lobonț, declarație de dragoste pentru soțul ei, Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț radiază de fericire

Georgiana Lobonț se bucură de doi copii, o fată și un băiat, iar acum, fina ei, Ștefania, a venit pe lume și este mai bucuroasă ca niciodată.

Pe data de 10 martie Lavinia a dus pe lume o fetiță, iar printre persoanele care au felicitat-o se numără și artista Georgiana Lobonț, dar și Adina Popovici, o altă colegă de breaslă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Artista Lavinia Mariș a postat o fotografie, unde o ține pe micuță la piept, alături de un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare. Imaginea a fost făcută publică la puțin timp după ce a adus-o pe Ștefania pe lume și a primit 1.300 de aprecieri din partea celor de acasă.

Cântăreața a fost cuprinsă de emoții și a izbucnit în lacrimi. Acum se bucură de un nou început și este pregătită să se bucure de familia ei și să îi ofere micuței sale tot ce are nevoie.

Georgiana Lobonț radiază de fericire
Georgiana Lobonț radiază de fericire[Sursa foto: Instagram]

Lavinia Mariș, mesaj emoționant după ce a născut

Cântăreața a postat un mesaj plin de emoție pentru fiica ei, pe rețelele de socializare, unde i-a transmis că mereu își va găsi timp să o asculte, să o îmbrățișeze și să îi ofere un sfat în momentul în care îl cere.

„Mereu îmi voi găsi timp să te ascult, să te îmbrățișez, să-ți dau un sfat atunci când îl ceri.

Și, nu uita! Nu poți face tu atât de multe greșeli câte poate ierta mama și tatăl tău. Vreau să îți spun că deja ești fata lui tata. Eram sigură că așa va fi. Tatăl tău este un om sensibil și foarte iubăreț, dar cu tine îl împart, promit!”, a scris Lavinia Mariș pe rețeaua de socializare.

Georgiana Lobonț radiază de fericire
Georgiana Lobonț radiază de fericire[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Am reușit să mă eliberez de o traumă.” Armin Nicoară, în lacrimi! Artistul a spus adevărul în fața tatălui său, în direct



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

”Ești tot ce inima îmi cere.” Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului de 25 de ani! Ce a postat artista, de Ziua Îndrăgostiților

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies