“Meriți toate aplauzele pentru că ai curajul să te accepți așa cum ești.” Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată

“Meriți toate aplauzele pentru că ai curajul să te accepți așa cum ești.” Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată
Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă 44 de ani, s-a afișat nemachiată pe pagina ei Instagram, ulterior primind multe reacții din partea urmăritorilor.

Andreea Bănică este o cântăreață din România, care făcut parte din grupul "Exotic", împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, iar mai apoi a înființat o alta trupa "Blondy" împreună cu Cristina Rus. Ulterior, a decis să urmeze o cariera solo din urma căreia a câștigat premii la festivaluri precum Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, MTV European Music Awards. Zilele trecute, fiind foarte activă pe rețele sale de socializare, a făcut un clip în care s-a afișat fără pic de machiaj, cu cearcăne și pete pe față, încercând să demonstreze tuturor ce schimbări

poate face un machiaj perfect executat.

Citeste si: Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

“Gata și tutorialul de machiaj pe care mi l-ați cerut! Această vară ne-a dat bătăi de cap, iar eu am ieșit din ea pătată toată, cu toți factorii de protecție folosiți. Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete, însă cu un machiaj bun arată wow! Iată pașii!” a scris Andreea Bănică  în descrierea clipului postat pe Instagram.

Reacțiile fanilor la vederea clipului postat de Andreea Bănică

După cum era de așteptat, fanii au venit rapid cu o reacție în urma videoclipului postat de artista. Unii dintre ei au ținut să o critice destul de dur pentru că folosește mult prea multe produse de machiaj, în timp ce alții o lăudau pentru curajul de a se afișa nemachiată, și pentru tenul curat pe care îl are dimineața Andreea Bănică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Fără supărare, și eu am 42 de ani și nu arăt așa”
”Fără supărare, la 53 de ani cât am acum, fața mea arată mult mai fresh fără machiaj… De fapt nu folosesc mai deloc machiaj, doar ceva rimel și puțin ruj… Dar să arăt așa nemachiată, cred că mi- ar trebui mult curaj să apar așa. Cu atât mai mult cred că pentru o persoana publică e cu atât mai greu…Pentru curaj și asumare, felicitări! Dacă postezi machiată, da ce Domne, nu mai știi sa fii naturală? Dacă te vad oamenii (pardon, femeile..

că doar ele comentează aiurea) nemachiată. Vai, dar machiază-te! Cum să comentezi pe profilul unei femei pe care TU o urmărești pentru că o placi.. Că nu-ți place cum arată? Cum să nu ai pic de bun simț? Cum dormiți noaptea? Ce câștigați dacă lăsați un comentariu plin de răutate? Trist.. Tristelor!”

Citeste si: Andreea Bănică a răbufnit pe internet! “Să îţi fie ruşine mare, mare pentru veninul pe care îl ai!”

Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bănică, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre relația cu tatăl ei: „Chiar și cu bătăile mele din copilărie...”

”Kilograme de creme... dar din păcate tot aceeași o ai. Face miracol machiajul! Te pup pe cearcănele de sub ochii aia superbi. Nemachiată nu pari deloc ce se vede la TV. Doamne ferește, ce schimbare! Machiajul ăsta face minuni.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Foarte tare, foarte asumată, foarte frumoasă. Cel mai fain mi se pare că te-ai expus așa pătată. Ești minunată! Nu sunt o fană înrăită a ta, dar meriți toate aplauzele, pentru că, din punctul meu de vedere, ai curajul să te accepți așa cum ești și sa te expui fără machiaj.”

”Știi ce e trist? Că nu văd să comenteze cu hate vreo frumusețe extraordinară și mai trist e că vine de la o femeie către o alta femeie, câte dintre voi aveți curaj sa va arătați așa cu cearcăne și imperfecțiuni? Nu văd ce e așa mare diferența? Faptul că are niște cearcăne? E mamă da? O mamă nu doarme nopțile! Faptul că are pistrui? Sunt femei cărora le ies pistrui de la soare! Promovam perfecțiunea în spatele filtrelor, tot ce vedeți pe internet nu înseamnă că e și realitate! Andreea e superbă, o superbă mamă cu doi copii! Să îți dea Dumnezeu sănătate și tot ce e mai bun!”   sunt câteva reacții ale oamenilor care i-au lăsat comentarii.

Citeste si: Andreea Bănică, imagini provocatoare de la piscină! Cum arată vedeta la 43 de ani

Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies