Meryl Streep și Angelina Jolie, actrițele care au inspirat-o pe Gülsim Ali İlhan, actrița din serialul “Poveste din Anatolia”

Meryl Streep și Angelina Jolie, actrițele care au inspirat-o pe Gülsim Ali İlhan, actrița din serialul “Poveste din Anatolia”
Meryl Streep și Angelina Jolie, actrițele care au inspirat-o pe Gülsim Ali İlhan, actrița din serialul “Poveste din Anatolia”

Gülsim Ali Ilhan, actriţa care dă viață personajului central feminin Dilek, din îndrăgita producție “Poveste din Anatolia”, difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a cucerit publicul român, atât prin talentul său actoricesc, cât și prin frumusețea ei uluitoare.

În vârstă de 31 de ani, Gülsim este una dintre cele mai apreciate și talentate actrițe din Turcia. Născută într-o familie turcă din Ruse, Bulgaria, ea și-a dorit să devină medic stomatolog, însă o serie de evenimente neașteptate i-au îndreptat pașii către modeling, pentru ca apoi, la nici 18 ani, să-și încerce norocul în industria cinematografică, domeniu care a cucerit-o iremediabil.

Inspirată de nume mari ale cinematografiei mondiale, Gülsim reușește să atragă constant atenția publicului prin talentul și frumusețea care îi conturează personalitatea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

“M-au influențat cel mai mult în carieră mea Meryl Streep, Jennifer Lawrence și Angelina Jolie. Femei de succes cu talent, frumusețe și inteligență” a spus actrița, citată de H! Pakistan Magazine.

În serialul “Poveste din Anatolia”, Gülsim Ali Ilhan intră în pielea personajului Dilek, o tânără inginer geolog, care se întoarce în orașul natal pentru a studia fenomenele generate de muntele Gonul, cunoscut ca Muntele Inimii, care se înalță

în comunitatea din care a plecat. Printr-o serie de coincidențe ale destinului, viața o aduce pe Dilek alături de Taner (interpretat de Berk Atan), cel de care frumoasa fată s-a îndrăgostit, în copilărie.

Nu ratați serialul “Poveste din Anatolia”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies