Mesaj nou RUNE pe ZODII săptămâna 17-23 iunie 2019! Pentru cine e totul înghețat, cine are zile fertile?

Mesaj nou RUNE pe ZODII săptămâna 17-23 iunie 2019! Pentru cine e totul înghețat, cine are zile fertile?
Mesaj nou RUNE pe ZODII săptămâna 17-23 iunie 2019! Pentru cine e totul înghețat, cine are zile fertile?

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 17-23 IUNIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburiloe nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Citeste si: Horoscop special: Ce influență are pentru zodia ta Luna plină căpșunie în Săgetător de luni 17 iunie 2019? Este ultima Lună plină înainte de eclipsele verii!

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.


Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare.

Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice.

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.


ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa germanica etalata: PERTH

Aceasta runa este asociata cu pasarea Phoenix, pasarea mistica care a fost arsa in foc si apoi a renascut din propria cenusa. Puternice forte ale schimbarii si reinnoirii sunt in miscare in jurul tau. La nivelul vietii de zi cu zi, se prea poate sa apara surprize prin castiguri subite sau prin startul unei relatii neasteptate.

La nivel spiritual, este timpul sa te ridici deasupra situatiilor obisnuite ca sa capeti o viziune mai larga. Perth iti reaminteste ca nu e important ce e in exterior acum ci doar ce se reflecta din interiorul tau.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 17-23 iunie 2019. Racii au parte de schimbări majore. Săgetătorii trebuie să fie prudenți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies