MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 10-16 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 10-16 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine
MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 10-16 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine

Iată mesajele runelor pentru fiecare zodie în săptămâna 10-16 decembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicată şi descifrează taine universale cu mesaje profunde, înţelepte şi cu previziuni de mare folos.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalată: Gebo

Această runa semnifică un parteneriat în orice formă ar fi. Dacă este o situaţie personală, probabil partenerul tău, mesajul este că poţi construi o relaţie adevărată. Este dificil de spus care va fi relaţia, familie, iubire sau prietenie. Dar această persoană doreşte alianţa cu ţine. Runa indică posibilitatea unei relaţîi sincere şi fructuoase.

Dacă te gândeşţi la o situaţie de muncă, să ştii că succesul este legat de activităţi în parteneriat. Caută aliaţi şi acţionaţi că o echipa.

Sfatul este: să tinzi către uniuni, de acolo îţi vine acum puterea. Dar nu uită despre libertatea fiecărui membru din uniune. E nevoie de multă răbdare şi înţelepciune.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Catastrofa care s-a abătut asupra României. Niciodată în istorie ţara noastră nu a trecut prin aşa ceva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies