MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 4-10 FEBRUARIE 2019. O nouă VESTE adusă de etalarea RUNELOR!

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 4-10 FEBRUARIE 2019. O nouă VESTE adusă de etalarea RUNELOR!
MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 4-10 FEBRUARIE 2019. O nouă VESTE adusă de etalarea RUNELOR!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 4-10 FEBRUARIE 2019.

 “Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare.
Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP RUNE februarie 2019. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie. Leul este pregătit să primească vești bune

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic. 


ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa germanica etalata: EHWAZ
Aceasta runa poate indica mai multe lucruri. O situatie iti poate aduce ceva nou in viata ta, intalnirea cu oameni noi, dezvoltarea unei abordari fundamental difetrite a vietii si a oamenilor, schimbarea unei locatii, plecarea intr-un loc diferit.

Fiecare situatie iti promite o schimbare graduala spre mai bine. Fii pregatit pentru schimbare si ajuta, este cel mai favorabil.

Sfatul este: schimba-te. Numai in acest caz schimbarile externe benefice pot aparea. Subiectul schimbarii are legatura cu stilul tau de viata si relatiile cu oamenii.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cutremur în România în această dimineață! Specialiștii sunt în alertă! Urmează un seism major

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies