MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai amuzante MESAJE, URĂRI, SMS-uri de CRĂCIUN pentru toţi cei dragi

mesaje de craciun
MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai amuzante MESAJE, URĂRI, SMS-uri de CRĂCIUN pentru toţi cei dragi

Iată cele mai amuzante MESAJE, URĂRI, SMS-uri de CRĂCIUN pentru toţi cei dragi.

MESAJE DE CRĂCIUN „Crăciun fericit pentru cei mai tari părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine atunci când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

MESAJE DE CRĂCIUN „Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine! ”

Citeste si: Horoscop 25 decembrie. Zodia binecuvântată de Crăciun! Primește un dar care îi va schimba viața

MESAJE DE CRĂCIUN „ Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți! ”

MESAJE DE CRĂCIUN „M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun.

Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN „Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ”

mesaje de craciun

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

SMS-uri de CRĂCIUN

MESAJE DE CRĂCIUN „Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

MESAJE DE CRĂCIUN „ Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată! ”

Citeste si: Doliu în România de Crăciun! A murit după o lungă suferință

MESAJE DE CRĂCIUN „Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

MESAJE DE CRĂCIUN Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!

MESAJE DE CRĂCIUN Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

MESAJE DE CRĂCIUN Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

MESAJE DE CRĂCIUN De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii.

La mulţi ani!

MESAJE DE CRĂCIUN La mulţi ani cu sănătate/ Să aveţi belşug, de toate/ Bucurii şi nestemate/ Acum şi pe mai departe.

MESAJE DE CRĂCIUN Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

Citește continuarea pe Antena3. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Previziuni generale pentru anul 2019. Unii trec printr-un test de fidelitate, alţii se îndrăgostesc, iar asta le dă peste cap viaţa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies