Mesaje de Sfântul Luca. Felicitări și gânduri speciale pentru cei care își serbează onomastica

Mesaje de Sfântul Luca.
Mesaje de Sfântul Luca.

Surprinde-i pe cei dragi de lângă tine cu câteva mesaje onomastice, în semn de recunoștință și apreciere pentru ei.

În fiecare an, pe data de 18 octombrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe sfântul Apostol și Evanghelist Luca, unul dintre cei mai importanți ucenici a lui Iisus Hristos. Acesta a fost și autorul Evangheliei după Luca, iar numeroși credincioși îi poartă numele, fiind un moment de bucurie și celebrare a onomasticii. A fost un medic grec din Antiohia Siriei, care s-a convertit ulterior la creștinism, iar tot el a fost considerat primul iconar creștin, care a pictat-o pe Fecioara Maria cu pruncul în brațe.

Evanghelia scrise de el este una detaliată cu privire la perspectiva vieții și învățăturilor lui Iisus Hristos. Astfel, acesta este considerat ocrotitorul medicilor, artiștilor, pictorilor și celor care se ocupă de vindecarea sufletească și trupească, iar numeroși creștinii îi poartă numele, fiind o zi de sărbătoare în familie și pentru toți cei dragi lor.

Mesaje deosebite de Sfântul Luca

Citește și: Rugăciunea de ajutor către Sfânta Parascheva. Cum e bine să te rogi, cuvintele au o putere uimitoare

Mesaje de Sfântul Luca.
Mesaje de Sfântul Luca.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Cum să te rogi la vreme de necaz și supărări

Ziua de 18 octombrie, atunci când este sărbătorit Sfântul Luca, reprezintă un moment special în care poți să transmiți tuturor celor dragi mesaje de apreciere, cu care să îi bucuri încă de la primele ore ale dimineții.

“La mulți ani, Luca! Numele sfânt pe care îl porți să îți călăuzească fiecare pas și să te ocrotească în fața tuturor obstacolelor vieții!”

“Dragă Luca, vreau să îți urez un sincer și un călduros “La mulți ani”, tot binele din lume, sănătate, fericire și noroc în viață! O zi onomastică minunată îți doresc!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“Dacă ar fi să vă puneți o dorință, care ar fi aceea? E atât de frumos să ne dorim, apoi să așteptăm cu sufletul la gură ca totul să se îndeplinească. Până atunci, dați-mi voie să vă urez eu un sincer și călduros “La mulți ani!”. Să vă păstrați bunătatea din povești, sufletul blând și să atingeți împlinirea prin iubirea celor din jur! Să vă bucurați inima cu prietenii frumoase, cu familia și cu toți cei dragi dumneavoastră.

Să rămâneți curajos, special, puternic, iubită cu zâmbetul pe buze și cu dragostea în inimă, iar fiecare poveste din cartea vieții să vă fie una cu final fericit! O viață minunată vă doresc și o aniversare cât o viață, iar cu fiecare zi trecută, să nu uitați că soarele este mereu deasupra dumneavoastră, indiferent de cât de mulți nori îl ascunde! La mulți, mulți ani!”

Mesaje de Sfântul Luca.
Mesaje de Sfântul Luca.[Sursa foto: freepik]

“La mulți ani fericiți și frumoși lui Luca! Îi doresc tot binele din lume, împliniri, sănătate, bucurii și să rămână mereu cu zâmbetul pe buze! Să vă aducă toată iubirea din lume!”

“Cu ocazia onomasticii, îți doresc ca fiecare zi din viața ta să fie o sărbătoare și să te bucuri de fiecare dată de tot ce e mai frumos! Să fii mereu înconjurat de iubire, pace și liniște, iar cei dragi să îți fie mereu alături! La mulți ani!!”

Cele mai frumoase imagini și felicitări de La Mulți Ani

Mesaje de Sfântul Luca.
Mesaje de Sfântul Luca.[Sursa foto: freepik]

“Dragă Luca, a venit acea zi din an în care este despre tine! Îți doresc ca fiecare zi să îți fie plină de reușite, iar cele mai frumoase realizări să îți bucure viața de fiecare dată. La mulți ani fericiți!!”

“La ceas aniversar, Sfântul Luca  să te protejeze cu fiecare pas pe care îl faci pe drumul tău. Iubirea să te înconjoare în fiecare zi, iar tristețile să nu ajungă niciodată la inima ta! La mulți ani!”

Citește și: Dana Roba a cerut schimbarea încadrării lui Daniel Balaciu. Ce despăgubiri cere: „Îl execut silit și acolo și voi vinde tot”- kanald.ro

Citește și: „Nici unghii la mâini nu mai are”- Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni- stirilekanald.ro

“De ziua numelui tău, eu mă alătur celor care îți urează un sincer și călduros “La mulți ani”! Să ai parte doar de momente de bucurie, iar ziua de azi să rămână imprimată în suflet pentru tot restul vieții!”

Urări alese de Sfântul Luca

Mesaje de Sfântul Luca.
Mesaje de Sfântul Luca.[Sursa foto: freepik]

“Ziua onomastică să îți fie plină de bucurii, realizări și zâmbete! Nu uita că acum este momentul să lași deoparte toate grijile și să te bucuri din plin de viață! Sunt foarte fericit că am ocazia să îți transmit cele mai frumoase gânduri de bine! La mulți ani!”

“Dragul meu fiu, încă din prima clipă în care ai apărut în viața mea, ai reușit să-mi luminezi fiecare moment pe care l-am petrecut alături de tine. Sunt fericită că îmi dai speranță în fiecare zi și că pot să te iubesc așa cum nimeni nu o va face vreodată. Îți doresc o viață lipsită de griji și să nu uiți că voi fi mereu alături de tine! La mulți ani!!”

“Dragul meu prieten, această zi este despre bucurie, speranță, iubire și iertare! Îți doresc ca toate momentele din viața ta să fie speciale și să nu uiți niciodată că sfântul pe care îl porți în nume îți va fi alături mereu!”

Mesaje de Sfântul Luca.
Mesaje de Sfântul Luca.[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Semnificația numelui Toma. De unde provine și ce înseamnă. Mesajul nebănuit pe care îl poartă

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dana Roba, pusă la punct de internauți. Răspunsul tranșant al make-up artistei: "Ce exemplu le dai fetelor? Ferească Dumnezeu!"

VIDEO Teodora renunță la bariere și îl lasă pe Robi să o cunoască mai bine! Concurentul a fost totuși deranjat de interacțiunea cu Kiprianos! "Acum o să pot să mă las să te cunosc mai bine și n-o să mai îmi pun bariere!"

Dana Roba a cerut schimbarea încadrării lui Daniel Balaciu. Ce despăgubiri cere: „Îl execut silit și acolo și voi vinde tot”

"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital


Cookies