Mesaje de Sfinții CONSTANTIN și ELENA 2022. „Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu”

mesaje constantin si elena 2022
Mesaje de Sfinții CONSTANTIN și ELENA 2022. „Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu”

Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena reprezintă cea mai importantă sărbătoare a lunii mai. Însă știați ce mesaje deosebite puteți trimite sărbătoriților?

Aflați din rândurile următoare ce semnifică mai exact sărbătoarea care se apropie cu pași repezi, a Sfinților Constantin și Elena. În plus, descoperiți și doar câteva dintre nenumăratele mesaje pe care le puteți adresa sărbătoriților din această zi specială.

 

Ce semnifică  Sfinții  Constantin și Elena

Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena reprezintă înainte de toate, cea mai importantă sărbătoare a lunii mai.

Aceasta este cinstită de către toți creștinii ortodocși, cu mult interes și dedicare, fiind nenumărate persoane care poartă aceste nume sau derivate ale lor.

Împăratul Constantin cel Mare a fost un împărat roman, care a reușit să devină conducătorul Imperiului, după ce i-a învins pe Maxentiu și Liciniu. Tot Constantin cel Mare a fost cel care a dat Edictul de la Milano, astfel a devenit și creștinismul, religie legală în Imperiul Român, alături de celelalte religii existente la acel moment.

Astfel, cei doi Sfinți împărați au fost cei, în timpul cărora, creștinismul a devenit religie oficială în Imperiul Otoman.

Împărăteasa Elena a fost mama lui Constantin cel Mare. Aceasta a fost cea care s-a convertit la creștinism și a făcut un pelerinaj în Palestina, dar și în provinciile răsăritene. Prin intermediul acesteia au găsit moaștele Sfintei Cruci a lui Hristos, dar și rămășițele celor trei magi. Prin intermediul istoriei Sfinților Constantin și Elena, ne este arătat izvorul luminii sufletești.

Aceasta din urmă este reprezentată de Crucea Sfântă a Mântuitorului, care ne îndeamnă să ținem cont de acest semn dumnezeiesc. Același lucru este valabil și în cazul numeroaselor biserici care îi au ca ocrotitori de foarte mulți ani. Această sărbătoare a Sfinților Constantin și Elena este cunoscută totodată în popor, și ca sărbătoarea care celebrează păsările de pădure.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La multi ani elena mesaje

Citeste si: Izvorul Tămăduirii 2022. Când pică Izvorul Tămăduirii în acest an

 

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2022

  • De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, de Constantin şi Elena!
  • Dragă Lena, ești cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte așadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani’ din suflet!
  • E sărbătoare mare azi, pentru că tu, cea mai bună prietenă a mea, te bucuri de ziua numelui tău. Şi astfel mă bucur şi eu cu tine şi îţi spun că voi fi mereu alături de tine!
  • Vreau să îţi urez toate cele bune, de „Constantin și Elena”! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu!
  • Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele. Să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer la mulţi ani!
  • Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!

la multi ani mesaje

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este preotul Constantin Necula. "Eu cred că femeia depăşeşte bărbatul. A te supune soțului nu înseamnă a-i admite toate mojiciile"

  • Cu ocazia acestei minunate zile de naștere îți doresc ție, dragă Constantin tot ce este mai bun pe acest pământ și multă, multă sănătate. La mulți ani!
  • Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La mulți ani, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.
  • Îți urez La mulți ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Constantin și Elena, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.
  • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Constantin și Elena cât mai frumoasă!
  • În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Domnul să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui!

mesaje de constantin si elena

Citeste si: Constantin și Elena 2022. Tradițiile și superstițiile acestei sărbători



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce se împarte de Moșii de Vară. Ce colaci poți pregăti pentru această sărbătoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies