Mesaje frumoase de Sfânta Maria 2023. “O zi frumoasă este ziua numelui tău! Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!”

Mesaje frumoase de Sfânta Maria 2023. “O zi frumoasă este ziua numelui tău! Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!”
Mesaje de Sfânta Maria 2023

În data de 15 august a fiecărui an, în calendarul ortodox este prăznuirea Adormirii Maicii Domnului.

De ani buni, în România sunt mulți romani care își serbează această zi de nume, deși este o zi în care Fecioara Maria s-a ridicat la ceruri în trup și suflet. În funcție de alegeri, multe persoane aleg să-și serbeze ziua pe 8 septembrie, care este reprezentată de Nașterea Maicii Domnului. Conform statisticilor, aproape doua milioane de femei își serbează onomastica.

Ce mesaje puteți trimite celor dragi în data de 15 august 2023, de Sfânta Maria Mare

Citește și: Adormirea Maicii Domnului 2023. Ce le este interzis femeilor să facă pe 15 august

Mesaje de Sfânta Maria 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Adormirea Maicii Domnului 2023. Tradițiile și obiceiurile pe care trebuie să le respecte femeile în această zi

Toată fericirea astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine.

Iți doresc numai bine si sa ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioara Maria al cărui nume îl porti mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie.

Mă bucur că ai apărut în viata mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simti o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porti!

La mulţi ani de Sfânta Maria!Pentru ca ești o persoana atât de buna, de drăguța si de loiala, îmi doresc ca Fecioara Maria sa aibă grija de tine, sa iți călăuzească pașii si sa iți lumineze calea in viată.

O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu sa te călăuzească in tot cea-ce faci. La mulți ani!

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porți. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La mulți ani de Sfântă Maria!

Cele mai frumoase mesaje de Sfânta Maria in anul 2023

Mesaje de Sfânta Maria 2023[Sursa foto: freepik]

Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

În această zi speciala, iți transmit cele mai sincere urări. Sa ai o viată plina de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume li porți sa te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate. Sa se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani, Maria!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

La mulți ani și mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea. La Mulți Ani!

În această zi specială, îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La multi ani, Maria!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi Ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți doresc sa ti se îndeplinească toate dorințele.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toată fericirea din lume!

La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porți, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea!

La mulţi ani de Sfânta Maria! Să ai o zi frumoasă şi să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită şi bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria!

O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău!

La mulţi ani de Sfânta Maria – 2023

Mesaje de Sfânta Maria 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. Este ziua numelui tău! La Mulţi Ani, Maria!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului La mulți ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porți, învață sa ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc si sa mă înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

Urări frumoase de Sfânta Maria – 2023

Mesaje de Sfânta Maria 2023[Sursa foto: freepik]

Astăzi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La mulți ani, Maria!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

Nume de Sfântă Chiar daca ai nume de Sfântă știu ca diseară o sa dai de băut si o sa ne primești cu masa plina.

La mulţi ani de Sfânta Maria! Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toată bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani Maria!

Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

Toată fericirea Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani!

Mesaje de Sfânta Maria 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sfânta Maria, 15 august 2023: De ce nu trebuie să dea cu împrumut femeile, în 15.08.2023?

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies