MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 7-13 ianuarie 2019. Primesti 2 mesaje: pentru PREZENT si pentru VIITOR!

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 7-13 ianuarie 2019. Primesti 2 mesaje: pentru PREZENT si pentru VIITOR!
MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 7-13 ianuarie 2019. Primesti 2 mesaje: pentru PREZENT si pentru VIITOR!

Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 7-13 IANUARIE 2019.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

Mesajul pentru momentul PREZENT: ARMONIE IN RELATII

Arhanghelul Raguel: “Noi, ingerii si arhanghelii, deschidem inimile pentru tine si pentru toti cei prezenti in viata ta. Discutiile si conflictele se vor rezolva.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raguel: “Dorintele si rugaciunile tale pentru pace sufleteasca au fost auzite si iti sunt raspunse prin acest mesaj.

Ti se cere sa iti asumi rolul in a se instala pacea in orice situatie in care este nevoie de ea in viata ta. Vizualizeaza pe toata lumea implicata (inclusiv tu) ca fiind cooperanti si cu mintea deschisa, chiar daca o anumita persoana nu este, de felul sau, asa. Ai incredere in ghidarea interioara pe care o primesti si sa stii ca schimbarile sunt uneori incomode dar necesare. Cere-mi sa te ajut cu orice aspect de relatii care au nevoie de vindecare.
Sa stii ca toate relatiile au in ele, la baza, binecuvantari, lectii de crestere a sufletului si multa iubire, chiar daca par altfel. Ramai focusat asupra acestui adevar cat de mult posibil.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lucrul cu Arhanghelul Raguel: Numele de Raguel inseamna “prietenul lui Dumnezeu” si rolul sau principal este sa creeze armonie si ordine in relatii.

El are puterea de a rezolva dispute si este deseori numit si “Arhanghelul dreptatii si corectitudinii”. Daca te afli intr-o situatie conflictuala, cere-i lui Raguel sa actioneze ca mediator. El va veni cu solutii creative in care toata lumea are de castigat.

Mesajul pentru VIITOR: INTENTII CLARE PRECUM CRISTALUL

Arhanghelul Mihail: “Ai claritate despre ceea ce vrei si focuseaza-te pe dorinta cu credinta nestramutata.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Mihail: “Dupa ce te rogi pentru calauzire, fii suficient de curajos incat sa admiti ce vrei cu adevarat. Sa stii ca tu, ca si toti ceilalti, meriti tot ceea ce este mai bun din tot, in toate formele. Prosperitatea si abundenta sunt dorintele lui Dumnezeu pentru toti oamenii. Iti revendici drepturile mostenirii divine prin formularea unei imagini clare mentale cu privire la dorinta ta.

Permite-ti sa iti imaginezi ca aceasta dorinta deja s-a manifestat si simte fizic si emotional dorinta implinita. Nu te gandi cum se va implini dorinta – creativitatea infinita a Creatorului o va aduce spre tine in moduri foarte destepte. Tu doar urmeaza ghidarea interioara si fa pasi ca sa co-creezi impreuna cu divinitatea dorinta ta, apoi permite-ti sa primesti binele ce vine spre tine.”

Lucrul cu Arhanghelul Mihail: Aura lui Mihail este albastru regal amestecat cu nuante stralucitoare de mov regal.

Cand Mihail este in preajma, ai putea vedea sclipiri luminoase albastru cobalt. Si cristalul numit sugalit este aliniat cu energia Arhanghelului Mihail. Daca porti un pandantiv de sugalit, ai putea vedea cum canalizezi mesaje profunde si iubitoare de la Mihail atunci cand tu vorbesti.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ştiai că mâncatul la ore târzii îţi afectează inima? E in joc sănătatea ta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies