Mesajul emoționant al profesorilor Alexandrei, tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Mesajul emoționant al profesorilor Alexandrei, tânăra răpită de Gheorghe Dincă
Mesajul emoționant al profesorilor Alexandrei, tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă și apoi ucisă de acesta, așa cum a mărturisit chiar criminalul, era elevă la un liceu în Caracal.

Profesorii Alexandrei de la Liceul teroretic ”Mihai Viteazul” din Caracal au postat pe pagina de socializare a unității de învățământ un mesaj emoționant în memoria celei care a fost eleva lor.

”Cu nemărginită durere în suflet anunțăm ”zborul” către Rai al unui ”bulgăraș de aur” din marea familie a Liceului Teoretic ”Mihai Viteazul” Caracal. Nu te vom uita niciodată, Alexandra Măceșanu! Te vom păstra în amintire ca pe o ”eroină națională”! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, este mesajul postat pe pagina liceului din Caracal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Detalii şocante despre iubitul Alexandrei! Vezi ce se întâmplă cu tânărul în aceste momente! "Este în viaţă"

Citeste si: Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".  A doua zi, minora a  reușit să pună mâna pe telefonul răpitorului său și a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat și cerând ajutorul.

Autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla decât câteva ore mai târziu.

Nici atunci anchetatorii nu au intrat peste răpitor, ci au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul Alexandrei. Nu au mai găsit-o pe fată, l-au ridicat pe Gheorghe Dincă, iar acesta a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută în urmă cu câteva luni, Luiza Melencu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Caz halucinant! Reacţia absolut şocantă a unui operator când un băieţel a sunat la numărul de urgenţă! Vezi ce păţise copilul...

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies