Mesajul incredibil primit de Bianca de la Puterea Dragostei în urmă cu puțin timp! "Mi-e dor de tine" NU este de la Livian! Vezi cine i l-a trimis!

Mesajul incredibil primit de Bianca de la Puterea Dragostei în urmă cu puțin timp!
Mesajul incredibil primit de Bianca de la Puterea Dragostei în urmă cu puțin timp! "Mi-e dor de tine" NU este de la Livian! Vezi cine i l-a trimis!

Bianca Comănici a primit un mesaj de la Mary, la scurt timp de la ieșirea tinerei din Brăila din casă Puterea dragostei

Bianca Comănici și Marinela Mavrodin au fost foarte bune prietene la Puterea dragostei, mai ales că ambele au rămas în competiția amoroasă și în cel de al doilea sezon.

"Mi-a fost ca o adevărată soră în emisiune. Nici dacă eram din familie nu aveam atât de multe lucruri în comun. Bianca este o fată extraordinar de bună, de fină, nu are pic de falsitate, așa cum s-a mai lăsat impresia prin fel de fel de live-uri, ci mai degrabă ridica o barieră, ca un scut de apărare în față celor din jur.

Am împărțit cu ea totul, și bune, și rele, fiindcă au fost luni întregi de competiție, am râs și am plâns amândouă la Puterea dragostei...Acum, că am plecat din casă, chiar îmi lipsește", avea să declare Mary într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro.

Citeste si: ACUZAȚIE ȘOCANTĂ! ”Mariana de la Puterea Dragostei nu suportă femeile”! O fostă concurentă aruncă bomba și spune tot adevărul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

Citeste si: Drama secretă a Biancăi de la Puterea Dragostei! Un accident rutier i-a lăsat o cicatrice pe față! FOTO!

Mary de la Puterea dragostei i-a trimis un mesaj Biancăi! ”T u și Livian veți fi părinții spirituali ai mei și a lui Robert”

Legătura puternică dintre cele două concurente avea să fie și mai mult accentuată, după ce Mary avea să mai facă o serie de dezvăluiri despre Bianca.

Mai mult, în live-ul de pe WOWbiz.ro, Mary de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj emoționant Biancăi. "Mi-e dor de tine, nașa. Îți spun așa, pentru a ști toată lumea că tu și Livian veți fi părinții spirituali ai mei și a lui Robert.

Vorbeam mereu în casă pe tema asta, așa că, sper ca la terminarea competiției, lucrurile să stea fix la fel... Îmi pare rău că am plecat din show, și am lăsat acolo un gol, dar sunt sigură că tu vei merge mai departe cu încredere. Ești o frumoasă și o puternică, iar eu, aici, în România, îmi trăiesc iubirea alături de bărbatul pe care îl ador", a spus tânăra.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bogdan Mocanu, despre cati bani a facut din videochat: 'Nu te intreaba nimeni daca ai ce sa mananci...'

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies