Mesajul îngrijorător pe care Ileana Sterp l-a lăsat pe rețelele de socializare, cu privire la soțul ei. „Așa e viața, cu bune și rele. Nu aș vrea să detaliez foarte mult acum.”

Mesajul îngrijorător pe care Ileana Sterp l-a lăsat pe rețelele de socializare, cu privire la soțul ei. „Așa e viața, cu bune și rele. Nu aș vrea să detaliez foarte mult acum.”
Mesajul îngrijorător pe care Ileana Sterp l-a lăsat pe rețelele de socializare, cu privire la soțul ei. „Așa e viața, cu bune și rele. Nu aș vrea să detaliez foarte mult acum.”

Ileana Sterp a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare, cu privire la situația prin care trece acum soțul ei.

Ileana Sterp a obișnuit pe toți urmăritorii ei să împartă diferite momente din viața profesională și personală. Își dorește să fie o influență cât mai bună pentru toți cei care o urmăresc, așa cum a spus adesea în mediul online, astfel că aceasta nu ezită să împartă de fiecare dată din sfaturile și trucurile pe care le aplica de zi cu zi. Este mereu deschisă și cu zâmbetul pe buze, chiar dacă a mai avut situații în care starea ei nu a fost una tocmai bună.

De această dată, Ileana Sterp a lăsat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare cu privire la soțul ei, pe care îl ținea de mână. A mărturisit că a avut parte de o întâmplare mai nefericită, însă va reveni cu detalii dacă el decide să vorbească despre asta, după ce termină cu spitalele.  “Dani a avut parte de o întâmplare mai nefericită, iar dacă el decide și vrea să vă povestesc, o voi face după ce terminăm cu spitalele.
Așa e viața, cu bune și rele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot și toate. Nimic nu e întâmplător pe lumea asta.”,
a fost mesajul lăsat de sora lui Culiță pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp, despre momentele de cumpănă prin care trece acum

Citește și: De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Ileana Sterp și soțul
Ileana Sterp și soțul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp, impresionată de gestul făcut de fiica sa, Carla: „Copiii n-au nevoie de multe jucării, ei se adaptează la orice. Cel mai important este să fim noi alături de ei.”

Ileana Sterp a mai mărturisit că nu își dorește să lase urme de interpretare sau să creeze anumite intrigi, și nici nu caută atenție, dar este pur și simplu realitatea cu care a obișnuit

pe toți până acum. Își dorește să împartă toate momentele din viața ei, nu doar pe cele frumoase, așa că simte uneori să arate și clipele în care este zdruncinată.  “Iertați-mă, nu-mi place să vin să las urme de interpretare sau să creez intrigi. Nu caut nici atenție. Este pur și simplu realitatea noastră acum. Asta trăim noi acum. Și așa cum vă arăt momentele frumoase, simt să vi le arăt și pe cele mai puțin frumoase.
Nu aș vrea să detaliez foarte mult acum, căci vreau să fie și Dani de acord, iar după ce își mai revine, îl voi întreba dacă vrea să vă povestească prin ce a trecut.”,
a mai scris Ileana  pe rețelele de socializare.  

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Ileana Sterp și soțul
Ileana Sterp și soțul[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies