Mesajul Ministerului Sănătății înainte de Revelion: „O singură noapte..."

mesaj ministrul sanatatii seara de revelion
Ministrul Sănătății transmite un mesaj înainte de Revelion

Ministerul Sănătății a demarat o campanie pentru a le arăta cetățenilor cât de important este ca regulile să fie respectate pe timp de pandemie.

Sărbătorile de iarnă au fost diferite în acest an și asta din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar dacă nu am reușit să ne mai strângem cu familia la masă, am ținut legătura prin intermediul telefoanelor și al rețelelor de socializare. La fel ca până acum, restricțiile în noaptea de Revelion vor fi valabile. De aceea, Ministerul Sănătății face apel către toți cetățenii pentru a fi atenți și a nu se abate de la regulile impuse.

Ministerul Sănătății, despre noaptea de Revelion

Pe pagina de socializare a Ministerului Sănătății a fost publicat un mesaj prin care românii sunt sfătuiți să nu se strângă în grupuri și să încerce pe cât posibil să petreacă în număr cât mai restrâns în noaptea dintre ani.

Citeste si: Medicii români, despre efectele adverse ale vaccinului anti-COVID-19: "Există posibilitatea de..."

„O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor. Da, știm că abia așteptai să mergi la cabană în Poiană. Totuși, revelionul acesta nu e ca altele. E unul în care trebuie să avem grijă de cei dragi. Când stăm fiecare acasă, de fapt, investim într-un an nou mai bun.

mesaj revelion ministrul sanatatii
Ministrul Sănătății atenționează populația în legătură cu noaptea de Revelion[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rămâi acasă, bucură-te de cei cu care îți împarți acoperișul. Deschide o șampanie* doar pentru tine. Lasă vecinii să-ți bată în țeavă. Ia ultima felie de cozonac. Meriți. *de altfel, ca Minister al Sănătății, îți recomandăm să nu o bei pe toată, doar să o deschizi”, este mesajul transmis de Ministerul Sănătății.

Autoritățile susțin că, deși polițiștii nu pot intra în locuinte, pot da amenzi pentru tulburarea liniștii publice.

O astfel de amendă este cuprinsă între 500 și 2.500 de lei pentru participanți, iar proprietarii, în cazul în care este vorba despre un spațiu închiriat, pot fi amendați cu până la 10.000 de lei, potrivit  stirileprotv.ro.

Coronavirus în România

Până în data de 29 decembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 623.066 cazuri de COVID-19, iar 549.262 persoane au fost declarate vindecate.

Citeste si: Medic celebru, despre campania anti-COVID-19: „E un pas foarte bun..."

ministrul sanatatii anunt noaptea de revelion
Ministrul Sănătății a lansat un mesaj pentru toți cetățenii în legătură cu noaptea de Revelion[Sursa foto: PixaBay]

În ultimele 24 de ore, conform datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategică, au fost raportate 4.637 de cazuri noi de COVID-19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut un test pozitiv anterior.

Până în data de 29 decembrie au decedat 15.469

de persoane din cauza SARS-CoV-2.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nelu Tătaru, informații importante despre campania de vaccinare anti-Covid-19: „Nu împiedică infectarea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies