Mesajul Oanei Roman, de la căpătâiul mormântului mamei sale

Mesajul Oanei Roman, de la căpătâiul mormântului mamei sale
Mesajul Oanei Roman, de la căpătâiul mormântului mamei sale

Fiica lui Petre Roman simte pierderea mamei sale, profund, chiar și după aproape 8 luni de la trecerea sa în neființă.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, din showbizul românesc. Fosta prezentatoare TV obișnuiește să fie mai mereu activă în mediul online, dar și în cadrul emisiunilor televizate, însă puține sunt persoanele care știu cum se simte aceasta, cu adevărat, în viața de zi cu zi, în special după evenimentele nefericite prin care a fost nevoită să treacă, printre care se află și pierderea mamei sale.

Mesajul Oanei Roman, de la căpătâiul mormântului mamei sale

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Mesajul Oanei Roman, de la căpătâiul mormântului mamei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală! Vedeta obișnuia să fie diferită de restul colegilor: "Li se părea că sunt figurantă și arogantă."

În cursul zilei de ieri, Oana Roman a postat o fotografie pe contul său de Instagram, la Story, acolo unde a surprins mormântul mamei sale, lăsând următorul mesaj: "Aproape 8 luni fără Mama!".

Nimic nu este mai greu decât să îți pierzi persoanele apropiate, dar mai ales atunci când vine vorba despre părinți. Vedeta resimte durerea lăsată în urmă, de trecerea în neființă a mamei sale și alege ca din când în când să îi viziteze mormântul.

Ce învățăminte a tras Oana Roman, de la mama sa, încă de la o vârstă fragedă

mioara roman
Mesajul Oanei Roman, de la căpătâiul mormântului mamei sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unui interviu acordat revistei Unica, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și de cea personală, iar printre acestea s-au aflat și câteva lecții de respect personal pe care mama sa a învățat-o. Încă de la o vârstă fragedă Oana Roman a știut că este nevoie să aibă grijă de propria persoană, atât în ceea ce privește persoanele din jur, dar și îngrijirea personală.

Eu am crescut într-o casă, lângă o mamă care m-a învățat lucrurile astea, iarăși, revin la educație. Este o chestie de educație, adică eu știu că, mama când aveam 12-13 ani, pentru că și eu am avut o adolescență precoce, cum are și Iza, de altfel, jos la parterul blocului unde locuiam noi, era un cabinet cosmetic, la doamna Claudia. Mi-o aduc aminte și azi, după aproape 40 de ani.

Și mama frumos m-a luat, m-a dus jos la doamna Claudia și mi-a explicat că trebuie să fac tratament cosmetic, că trebuie să mă epilez și că trebuie să am grijă de mine și că mai târziu vă trebui să mă duc să-mi fac manichiura și pedichiura și așa mai departe. Mama se ducea la coafor, chiar și pe vremea lui Ceaușescu, oricât de greu era. Mama se ducea la coafor, mama își dădea cu cremă, mama își făcea manichiura și pedichiura și m-a învățat că sunt lucruri la care oricât de greu mi-ar fi, nu trebuie să renunț, pentru că
este o formă de respect față de mine însămi. Aceleași lucruri… nu trebuie s-o învăț că ea le vede și deja știe foarte clar ce are de făcut și eu am învățat de la mama că trebuie să mă dau cu cremă. Recunosc că foarte mulți ani n-am făcut lucrul ăsta, după care, am înțeles că este obligatoriu să-l fac.
”, a declarat Oana Roman, în cadrul interviului.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală! Vedeta obișnuia să fie diferită de restul colegilor: "Li se părea că sunt figurantă și arogantă."

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Mihai Bendeac, uimit de prețul rochiei de mireasă pe care a purtat-o de Theo Rose: "Bravo, măi fată!”

Iuliana Marciuc, mesaj emoționant despre timp petrecut cu părinții. Îndemn pentru generația ei: "Scriu acum, ca să vă indemn pe toți, dar mai ales pe cei din generația mea!"

Julia izbucnește în lacrimi! Robi a adus-o la capătul puterilor după ce a făcut-o să sufere: „Îmi este frică...”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies